Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Високопродуктивний однодіапазонний модуль позиціонування GNSS із наднизьким енергоспоживанням

  • 22.11.2022
  • 781

Quectel Wireless Solutions, глобальний постачальник рішень IoT, знайомить із LC76G — компактним однодіапазонним модулем GNSS із наднизьким енергоспоживанням, що забезпечує швидке та точне визначення місцезнаходження. 

однодіапазонний модуль позиціонування GNSS, LC76G, Quectel

Заснований на платформі Airoha AG3352, LC76G може одночасно приймати та обробляти сигнали всіх сузір'їв (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo та QZSS), що у поєднанні з підтримкою SBAS значно збільшує кількість видимих ​​супутників та підвищує точність позиціонування. Модуль LC76G може приймати сигнали від 47 супутників і досягати точності позиціонування 1,5 м (CEP50 при відкритому небі), що на 40% краще, ніж у пристроїв попередніх поколінь.

Варіанти для недорогих та малопотужних GNSS-додатків

Доступний у версії з оптимізованою вартістю, а також у версії з низьким енергоспоживанням, LC76G споживає менше 9 мА при 3 В з усіма 4 включеними сузір'ями, що дозволяє знизити необхідну потужність на 72%, ніж це було можливо раніше. Це робить LC76G надзвичайно привабливим для пристроїв GNSS з наднизьким енергоспоживанням, що працюють від батарей, таких як персональні трекери, пристрої для відстеження дикої природи, портативні контейнерні трекери, а також безліч традиційних ринків.

однодіапазонний модуль позиціонування GNSS, LC76G, QuectelМаючи внутрішній SAW-фільтр і вбудований LNA, LC76G може бути підключений безпосередньо до пасивної патч-антени і забезпечує фільтрацію небажаних перешкод, забезпечуючи чудову продуктивність.

Інтегрована технологія AGNSS EPO™, підтримувана модулем LC76G, скорочує час до першого виправлення (TTFF) завдяки гарячому запуску, що займає менше 1 секунди, гарячому запуску протягом 2 секунд, в той час як холодний запуск дозволяє отримати точні точки відстеження протягом 15 секунд. Швидкі виправлення GNSS дозволяють використовувати послуги точного позиціонування та навігації у будь-який час та в будь-якому місці з меншим бюджетом потужності, ніж це було можливо раніше.

У той час як EPO вимагає ручного завантаження передбачених орбіт, LC76G також підтримує EASY™ (вбудовану допоміжну систему), де інформація про передбачувані орбіти збирається безпосередньо із супутників та забезпечує прискорене виправлення до 3 днів. І EPO і Easy™ доступні для кожного сузір'я, що дозволяє прискорити TTFF та зменшити залежність від будь-якого сузір'я. Завдяки технології GLP, LC76G може адаптивно регулювати час увімкнення/вимкнення залежно від умов навколишнього середовища та руху, щоб досягти балансу між точністю позиціонування та енергоспоживанням. Маючи форм-фактор LCC і ультракомпактні розміри 10,1×9,7×2,4 мм, LC76G сумісний з іншими галузевими рішеннями, а також із застарілими модулями Quectel L76 і L76-LB, що забезпечує плавне перенесення існуючих конструкцій до новітньої технології GNSS із наднизьким енергоспоживанням. 

Завдяки підвищеній продуктивності LC76G ідеально підходить для споживчих та промислових додатків, а надзвичайно низьке енергоспоживання робить його кращим рішенням для чутливих до енергоспоживання додатків, таких як портативні пристрої.

Ключові особливості:

  • Мульти-GNSS-движок для GPS, GLONASS, BDS, Galileo та QZSS, що забезпечує швидке та точне визначення розташування в будь-якому середовищі
  • Сумісність з модулями L76 та L76-LB
  • Найкраща в галузі чутливість: -166 дБм при відстеженні та -147 дБм при захопленні
  • Вбудований LNA для підвищення чутливості
  • Вбудований багатотональний активний компенсатор перешкод для захисту від перешкод
  • Підтримувані інтерфейси: UART та I2C

однодіапазонний модуль позиціонування GNSS, LC76G, Quectel

Технічна документація LC76G


Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором продукції Quectel Wireless Solutions — провідного в світі виробника бездротових модулів.

 

Компанія СЕА з 1990 року займається оптовою торгівлею на ринку України електронними компонентами для промислових підприємств. В області бездротових технологій ми пропонуємо модеми, модулі зв'язку та аксесуари від провідних світових виробників. Купити продукцію Quectel і для отримання додаткової інформації та запиту даташітів, будь ласка, зв'яжіться з відділом бездротових компонентів Компанії СЕА, за телефоном: +38 (044) 330 00 88, +38 (067) 352 98 56 або надішліть запит на e-mail: quectel@sea.com.ua

Top