Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Широкий діапазон напруги "12:1" у серії перетворювачів від Traco

  • 31.01.2024
  • 787
Нові серії DC/DC-перетворювачів TEP 150UIR і TEP 200UIR розроблені для використання на залізниці, їх надширокі діапазони вхідної напруги "12:1" роблять їх ідеальними для систем з різними номінальними напругами.
 
Ці серії сертифіковані за EN 50155 для використання на рухомому складі та мають додаткові сертифікати щодо механічних ударів, вібрації, пожежної безпеки та загального промислового застосування. З компактним корпусом і широким діапазоном робочих температур, ці перетворювачі готові забезпечити надійну роботу у найскладніших умовах.
 
Основні переваги включають високу ступінь ізоляції, захист від короткого замикання, перенапруги і перегріву, а також можливість віддаленого керування. З TEP 150UIR і TEP 200UIR ви можете бути впевнені в стабільній роботі вашої системи.

Більше про ряд функцій та сфери застосування читайте у журналі Електрик 10. Зручне ЗАМОВЛЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції TRACO POWER звертайтесь до офіційного дистриб'ютора Traco Electronic AG на території України - Компанії СЕА, тел.: (044) 330-00-88, info@sea.com.ua

Top