Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Осцилографи 4457H серії від Ceyear

  • 07.11.2023
  • 1238

Цифровий осцилограф 4457KH

 

 

Огляд продукту

Цифровий осцилограф 4457H серії крім основної функції мають дотаткові можливості - логічний аналізатор (опція), функціональний генератор сигналів (опція), аналізатор спектру в реальному часі (опція) і вольтметра. Осцилографи цієї серії мають такий основний функціонал - автоматичні налаштування для відображення сигналів, автоматичні вимірювання параметрів і статистику, курсорні вимірювання, математичні операції, функцію FFT, запис і відтворення осцилограм, аналіз послідовних шини (опція), перевірку за шаблоном (опція), аналіз потужності (опція),  аналіз eye diagram і джиттера (опція) та ін. Також реалізовано програмоване керування через Ethernet, що зручно для інтеграції в різні комплекси для розробки та дослідження. Лінійка осцилографів 4457H серії складається з 4 моделей, які мають смугу пропускання від 1 ГГц до 4 ГГц, частоту дискретизації 10 Гвиб./с і 20 Гвиб./с, роздільну здатністю по вертикалі 12 біт, глибину пам’яті 1 1Gpts і швидкість захоплення сигналу 700 000 осцилограм за секунду. Він використовує оригінальну технологію «Any Acquire», щоб надати користувачам абсолютно новий досвід використання осцилографів.

    4457EH 4457FH 4457GH 4457KH
Осцилограф Кількість каналів 4 чи 8 (опція) 4
Смуга пропускання  (50Ω) 1ГГц 2ГГц 3ГГц (половина каналів), 2ГГц (всі канали) 4ГГц
Максимальна частота дискретитація  10GSa/s 20GSa/s
Глибина пам'яті 1Gpts
Роздільна здатність по вертикалі 12bit
Швидкість захоплення осцилограм 700 000 осцилограм за секунду
Логічний аналізатор Кількість каналів 16
Частота дискретизації 2.5GSa/s
Глибина пам'яті 160Mpts
Функціональний генератор сигналів Кількість каналів 2
Діапазон частот до 50 МГц
Частота дискретизації 200MSa/s
Аналізатор послідовних шин I2C, SPI , CAN, LIN, FlexRay, RS232, USB, Audio, MIL STD 1553, ARINC429
Аналізатор спектру в реальному часі 320МГц смуга аналізу, 400 000 FFT за секунду
Цифровий вольтметр 4 цифри для напруги, 8 цифр для частоти
Дисплей 15.6 дюймовий ємнісний сенсорний екран, роздільна здатність 1920 x 1080
Інтерфейси USB3.0, USB2.0, DP, VGA, LAN, SATA3.0

 

(1) Осцилограф

12bit роздільна здатність по вертикалі

12 біт роздільна здатність по вертикалі із 4096 рівнями квантування дозволяє чітко охарактеризувати аномалії сигналу, які важко зрозуміти на осцилографаз із роздільною здатністю 8 біт

Швидкість захоплення до 700 000 осцилограм за секунду допомагає швидко виявляти та фіксувати епізодичні події

Швидкість захоплення до 700 000 осцилограм/секунду та частота дискретизації 20 Гвиб./с значно підвищують ймовірність захоплення збоїв і епізодичних подій, дозволяючи переглядати більше деталей сигналу протягом більш тривалого часу збору даних.

Швидкість захоплення до 700 000 осцилограм за секунду допомагає швидко виявляти епізодичні події

Частота дискретизації 20 Гвиб./с допомагає точно відтворювати форму сигналу

Глибина пам'яті до 1 Gpts може підтримувати більший час запису з високою частотою дискретизації

Завдяки глибині пам’яті 1 Gpts осцилограф може підтримувати високу частоту дискретизації та швидкість захоплення осцилограм навіть на повільних розгортках. Повне апаратне розширення вікна дозволяє локально збільшувати деталі форми сигналу, забезпечуючи вам синхронізоване відображення детальної інформації про сигнал.

1Gpts глибина пам’яті забезпечує деталізацію відображення форми сигналу

Сегментована пам’ять фіксує та зберігає важливі сигнали більш ефективно

Осцилографи 4457H серії стандартно постачаються з сегментованим збором пам’яті, що забезпечує високу швидкість відгуку та швидкість оновлення екрана, навіть коли осцилограф працює в режимі глибокої пам’яті.

Сегментована пам'ять для більш ефективного захоплення важливих сигналів

256 рівнів градації яскравості і 4 типи відображення кольорових дисплеїв забезпечують чудове відображення

Осцилографи 4457H серії використовують технологію цифрового флуоресцентного тривимірного відображення для відображення події за допомогою яскравості або колірної температури та мають 4 типи кольорових дисплеїв (нормальний, реверсійний, колірна температура та спектр), що покращує можливість переглянути та реєструвати епізодичні події.

Нормальний: колір каналу за замовчуванням і рівень сірого використовуються для відображення події, яскравіші кольори вказують що подія відбувається частіше

Реверсивний:  колір каналу за замовчуванням і рівень сірого використовуються для відображення події, темніші кольори вказують що подія відбувається частіше

Колірна температура: колір  використовується для відображення частоти події, теплий колір (червоний або жовтий) вказує на вищу частоту відображення події

Спектр: рівні кольорів використовуються для відображення частоти події, холодні кольори (синій або зелений) вказують на високу частоту відображення події

Широкий набір функцій синхронізації та точна цифрова синхронізація 

Цифрові осцилографи 4457H серії забезпечують широкий набір функцій синхронізації (including edge, edge transition, dual edge time, dual edge event, glitch, pulse width, short pulse, timeout, code pattern, status, establish hold, window, area trigger (visible trigger) etc.), що допомашає Вам швидко зафіксувати необхідну подію.

Широкий набір функцій синхронізації

Осцилографи 4457H серії використовують технологію точного цифрового запуску для визначення точки запуску безпосередньо на зразках збору АЦП. Чутливість цифрового тригера до 0,1 поділки.

Технологія цифрової інтерполяції допомагає реалізувати точне позиціонування точки запуску

Плавне регулювання чутливості тригера до 0,1 поділки

Потужні інструменти обчислень і аналізу забезпечують глибокий аналіз даних

Осцилографи 4457H серії забезпечують повний набір інструментів для аналізу (включаючи курсорні вимірювання, 42 типів автоматичних вимірювань, математичні операції, FFT аналіз, статистика, тестування по шаблону, вимірювання та аналіз потужності, запис та відтворення осцилограм, та ін.), що надає Вам глибокий інтелектуальний аналіз даних.

Математичні операції: 26 типів операцій

FFT аналіз

Запис і відтворення сигналів: використовується для запису сигналів у реальному часі та відтворення для перегляду деталей сигналів

Цифрові осцилографи 4457H серії підтримують гістограмний аналіз результатів вимірювання, який виконує статистичну обробку даних вимірювання і представляє їх у формі гістограми, щоб допомогти користувачам спостерігати за розподілом результатів вимірювання протягом тривалого періоду часу та знаходити потенційні аномалії в сигналах швидше.

Аналіз гістограм: спостерігайте за розподілом результатів вимірювання протягом тривалого періоду часу, що допоможе знайти та оцінити аномалії сигналу

Тест по шаблону (опція S01): стандартні та визначені користувачем шаблони, перевірка пройшов/не пройшов, відображення результатів

Вимірювання потужності (опція S02): використовується для перевірки якості електроенергії, втрат при увімкнення/вимкнення, гармонік, пульсацій, безпечної робочої зони та інших тестів.

Аналіз діаграми передачі даних (опція S03): визначення частотної характеристики контуру керування, аналіз стабільності системи зворотного зв'язку

Осцилографи 4457H серії мають потужні функції аналізу eye діаграми та джиттера, які можуть швидко накладати та вимірювати параметри eye діаграми для різних додатків  користувача. Також виконується глибокий аналіз джиттера, щоб показати гістограми, спектрограми та діаграми трендів помилки часового інтервалу (TIE), обчислити величину кожного компонента розкладання джиттера.

Eye діаграма та аналіз джиттера (опції S20-S21)

(II) Логічний аналізатор

Логічний аналзатор (опція H01) забезпечує 16 цифрових каналів, які добре інтегровані з інтерфейсом користувача осцилографа, таким чином спрощуючи роботу та швидко вирішуючи проблеми при проектуванні та аналізі змішаних аналогово-цифрових сигналів.

Висока частота дискретизації 2,5 Гвиб/с для кращої часової роздільної здатності

Опція логічного аналізатора може забезпечити частоту дискретизації 2,5 Гвиб/с і роздільну здатність синхронізації до 400 пс для всіх цифрових каналів, таким чином більш реалістично відображаючи співвідношення часу тестованого сигналу.

Вища частота дискретизації та краща часова роздільна здатність

Глибина пам'яті до 160М підтримує тривале відстеження та запис

Глибина пам’яті до 160М дозволяє логічному аналізатору підтримувати високу частоту дискретизації під час довгих записів.

Більш глибока пам'ять для тривалого запису

(3) Функціональний генератор сигналів

Функціональний генератор сигналів (опція H02) має 2 вихідних канали, які допомагають імітувати сигнали датчиків або додавати шум до сигналів у вашому проекті, щоб виконати перевірку; також дозволяє передавати аналогові або цифрові сигнали, захоплені осцилографом, до пам’яті генератора сигналів довільної форми та копіювати сигнали, захоплені осцилографом за допомогою цієї функції генератора сигналів.

Набір стандартних форм сигналів з частотою до 50MГц

Опція функціонального генератора забезпечує вихідну частоту синусоїдального сигналу до 50 МГц (також включаючи прямокутну форму сигналу, форму хвилі з різким наростанням, імпульси, постійний струм, шум, довільну форму сигналу, SinX/X, експоненціальний наростання/спадання, криву Гауса, криву Лоренца, півквадратичну криву та інші сигнали) і підтримує виходи модульованих сигналів, таких як FM, AM, FSK тощо.

Стандартні форми сигналу: синусоїда, прямокутник, трикутник, імпульс, постійний струм, шум та ін.

Вбудовані форми сигналу: SinC, експоненціальний вгору та вниз, Гаусс, крива Лоренца, напівпозитивна крива

Модульовані сигнали: FM, AM, FSK

Сигнали довільної форми

Опція генератора сигналів забезпечує функцію виведення довільної форми сигналу з довжиною запису 64 тис. точок. Форму сигналу можна завантажити з аналогових входів осцилографа, внутрішніх місць збереження файлів, USB-дисків або зовнішніх комп’ютерів. Ви також можете редагувати та змінювати вихідні сигнали за допомогою ємнісного сенсорного екрана.

Збережені сигнали копіюються в генератор сигналів

За допомогою сенсорного екрану можливо швидко намалювати вихідні сигнали довільної форми

(IV) Аналізатор послідовних шин передачі даних

Опція аналізатора шини (опції S04~S13) може використовуватися для запуску та декодування стандартах послідовної шин (I2C, SPI, CAN, LIN, FlexRay, RS232, USB, Audio, MIL STD 1553, ARINC429).

Підтримка повного апаратного запуску та декодування кількох шин

Опція аналізатора шин надає набір потужних інструментів запуску та аналізу послідовної шини, що підтримує автоматичний запуск та аналіз I2C, SPI, CAN, LIN, FlexRay, RS232, USB, Audio, MIL STD 1553, ARINC429 тощо. Вона також забезпечує тестове рішення для послідовних шин, таких як вбудовані, автомобільні, комп’ютерні та аудіо, тощо. Крім того, її технологія апаратного декодування на основі FPGA підвищує ймовірність захоплення випадкового коду помилки.

Вбудовані шини I2C, SPI

Автомобільні шини CAN, LIN, FlexRay

RS232, USB комп'ютерні шини

Аудіошини I2S, LJ, RJ, TDM

Шини даних MIL-STD 1553, ARINC429

Підтримка багаторівневого перегляду

На додаток до традиційного цифрового перегляду, опція аналізатора шини забезпечує відображення шини вищого рівня, що дозволяє ідентифікувати різні типи пакетів шини, такі як початок пакета, адреса, дані та кінець пакета; Ви також можете переглядати захоплені пакети шини у формі таблиці подій із міткою часу.

 

Багаторівневий перегляд: цифровий перегляд, перегляд шини та таблиця подій

(5) Аналізатор спектру в реальному часі

Цифрові осцилографи 4457H серії мають вбудовану функцію аналізатора спектру в режимі реального часу (опція S22) із максимальним діапазоном частот до смуги пропускання осцилографа та смугою аналізу в реальному часі 10 МГц, 20 МГц, 40 МГц, 80 МГц, 160 МГц і 320 МГц. Використання технологій FFT з перекриванням (400 000 разів/с)  та цифрового флуоресцентного відображення підвищують ймовірність захоплення коротких імпульсів або перехідних сигналів і покращуючи можливість перегляду випадкових подій.

Функція спектрального аналізу в реальному часі

(VI) Цифровий вольтметр

 

4 цифри для вимірювання напруги, 8 цифр для вимірювання частоти

 

Багатовіконне відображення

Користувачі можуть вільно приховувати, відображати, збільшувати, зменшувати та розділяти відкриті вікна відповідно до своїх потреб спостереження. Ви можете керувати декількома віконними одночасно, а також вільно додавати або видаляти сигнали у вікні. Функціональні вікна можна перетягувати та закріплювати навколо головного вікна, вільно розміщувати каскадом і мозаїкою або з просвітленням над іншими вікнами. Після підключення приладу до додаткового дисплею вікна можна перемістити на додатковий дисплей, що є зручнішим для спостереження за необхідними вікнами.

Багатовіконне відображення

 

Керування голосом для розумнішої роботи

Користувачі можуть надсилати команди осцилографу голосом. Осцилограф може перетворювати усні команди користувача на команди внутрішнього керування осцилографа, щоб виконати бажану операцію користувача, таким чином звільняючи руки та роблячи роботу розумнішою та зручнішою. 

 

З питань придбання продукції Ceyear звертатись в відділ "Вимірювальних приладів" компанії СЕА за тел.: (044) 330-00-88; e-mail: tmm@sea.com.ua.

 

Top