Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Відеоконтроль та керування парковкою виробництва СЕА

  • 08.03.2023
  • 1091

Відеоконтроль та керування парковкою виробництва СЕАНещодавно Компанія СЕА облаштувала напіватоматизовану ситему паркінгу з дворівневими стійками та спареними шлагбаумами для Центрального автовокзалу міста Києва за адресою Деміївська площа, 1. На додачу до зручного паркувального комплексу була встановлена камера відеофіксації та ворота для контролю транспортних засобів.

Напівавтоматизована система паркінгу для Центрального автовокзалу Києва

На в'їзді та виїзді встановлені високоякісні ворота, які керуються автоматизованою системою паркінгу досить легко. Тепер існує можливість вибірково керувати або шлагбаумом або воротами, на розсуд керуючого.

Більше реалізованих проєктів Компанії СЕА за посиланням

Мобільний додаток SEA Parking допомагає вирішити проблему пошуку і оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.

 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, +38 (067) 332-16-45 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top