Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

PLANET GS-2210-24P2S — новий Web Smart комутатор

  • 19.04.2024
  • 120

NMS інтегрована для підвищення ефективності керування мережею

Інтелектуальний Ethernet-комутатор PLANET GS-2210-24P2S у поєднанні з NMS спрощує та підвищує ефективність управління мережею. Крім того, можна легко налаштувати будь-який додаток, необхідний галузі. Він підтримує агрегацію каналів, IGMP, QoS, розклад PoE та багато іншого для підвищення доступності критично важливих бізнес-додатків.

GS-2210-24P2S оснащений 24 портами 10/100/1000BASE-T з 32-ватним 802.3at PoE+ та 2 додатковими гігабітними слотами SFP. Маючи загальний бюджет потужності до 260 Вт для різних типів додатків PoE, він забезпечує швидке, безпечне та економічне мережеве рішення Power over Ethernet для малого бізнесу та підприємств.

PLANET GS-2210-24P2S
Джерело: planet.com.tw

За допомогою NMS адміністратори можуть централізовано керувати мережами, що налічують до 102 400 вузлів, із центрального офісу, тим самим значно покращуючи управління мережею та живленням.

Рішення для дистанційного керування UNI-NMS

GS-2210-24P2S підтримує універсальну систему управління мережею PLANET (UNI-NMS), допомагаючи ІТ-персоналу віддалено керувати всіма мережевими пристроями та контролювати робочий стан PD. Таким чином, вони призначені як для підприємств, так і для галузей, де розгортання PD може бути максимально віддаленим, без необхідності відправлятися у фактичне розташування у разі виявлення помилки або несправного стану. Завдяки UNI-NMS тепер можна швидко та ефективно керувати усіма видами бізнесу з однієї платформи.

PLANET GS-2210-24P2S
Джерело: planet.com.tw

Потужне рішення NMSViewerPro, що відповідає зростаючим завданням управління мережею

Серія веб-інтелектуальних комутаторів GS-2210, відома такими функціями, як QoS, агрегація каналів, PoE, VLAN, IGMP тощо, надає привабливу функцію NMS, розроблену PLANET для простого та віддаленого керування та моніторингу мережевих пристроїв у мережі з мобільного додатку. Ця функція не тільки підвищує зручність роботи, але дозволяє користувачам контролювати свою мережеву інфраструктуру в режимі реального часу. Він надає користувачам безпрецедентний досвід.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс локального NMSViewerPro дозволяє адміністраторам легко виконувати різні завдання, включаючи моніторинг трафіку, налаштування конфігурації, усунення несправностей та багато іншого. У той же час програма PLANET UNI-NMS надає оповіщення та сповіщення в режимі реального часу, дозволяючи адміністраторам реагувати на будь-які позаштатні ситуації у будь-який час та в будь-якому місці, щоб забезпечити стабільну роботу мережі.

Впровадження цієї функції демонструє чуйність PLANET до потреб користувачів та відданість наданню комплексного та потужного рішення для вирішення зростаючих завдань управління мережею. PLANET твердо впевнені, що ця функція підтримки локального NMSViewerPro надасть користувачам більш ефективний та гнучкий досвід керування.

Програма PLANET NMS та NMSViewerPro, яка разом із безкоштовним хмарним сервісом PLANET дозволяє користувачам швидко та легко виявляти, налаштовувати, розгортати та віддалено керувати пристроями. Ви можете просто відсканувати QR-код агента NMS (NMS-500/NMS-1000V) за допомогою мобільного додатка, щоб легко відстежувати та керувати віддаленими мережевими пристроями через приватну хмару.

PLANET GS-2210-24P2S
Джерело: planet.com.tw

Вбудовані унікальні функції PoE для керування пристроями з живленням

Оскільки GS-2210-24P2S є керованим комутатором PoE для мереж спостереження, бездротових мереж і мереж VoIP, він має наступні спеціальні функції управління PoE:

  • Перевірка працездатності PD
  • Розклад PoE
  • Пріоритет PoE
  • Обмеження потужності PoE
  • Моніторинг використання PoE

Інтелектуальна перевірка працездатності пристрою з живленням

GS-2210-24P2S може відстежувати стан підключеного PD у режимі реального часу за допомогою функції перевірки працездатності PD. Як тільки PD перестане працювати та відповідати на запити, GS-2210-24P2S відновить живлення PoE та поверне PD до роботи. Це значно підвищить надійність мережі завдяки порту PoE, який скидає джерело живлення PD та знижує навантаження на адміністратора.

PLANET GS-2210-24P2S
Джерело: planet.com.tw

Графік PoE для енергозбереження

Відповідно до тенденції до економії енергії у всьому світі та внеску в захист навколишнього середовища, GS-2210-24P2S може ефективно керувати джерелом живлення, крім своєї здатності видавати потужність високої потужності. Функція «Розклад PoE» допомагає вмикати або вимикати подачу живлення PoE для кожного порту PoE протягом певних інтервалів часу і є потужною функцією, яка допомагає малим та середнім підприємствам або підприємствам економити електроенергію та гроші. Це також підвищує безпеку за рахунок відключення живлення PD, які не повинні використовуватись у неробочий час.

PLANET GS-2210-24P2S
Джерело: planet.com.tw

Моніторинг використання PoE та контроль потужності

За допомогою діаграми енергоспоживання у веб-інтерфейсі керування GS-2210-24P2S дає змогу адміністраторам відстежувати в режимі реального часу стан енергоспоживання підключених PD. Ця можливість значно підвищує ефективність керування об'єктом. Крім того, комутатор дозволяє своєчасно активувати або деактивувати порти PoE, забезпечуючи можливість вимикання або перезавантаження підключених PD при необхідності.

Надійні функції рівня 2

GS-2210-24P2S можна запрограмувати для виконання основних функцій керування комутатором, таких як налаштування швидкості портів, агрегування портів, VLAN, протокол множинного сполучного дерева, керування смугою пропускання та відстеження IGMP. Цей комутатор забезпечує функції протоколу VLAN із тегами 802.1Q. Підтримуючи агрегацію портів, шлюз Ethernet GS-2210-24P2S дозволяє використовувати високошвидкісну магістраль у поєднанні з кількома портами, а також підтримує аварійне перемикання. Крім того, включений протокол рівня 2, що допомагає виявити базову інформацію про сусідні пристрої в локальному домені.

Гнучкість та рішення для розширення на великі відстані

Два слоти mini-GBIC, вбудовані в GS-2210-24P2S, підтримують автоматичне виявлення SFP і подвійну швидкість, оскільки він оснащений оптоволоконними приймачами 100BASE-FX і 1000BASE-SX/LX SFP (підключається малий форм-фактор) для висхідного зв'язку та центр моніторингу на великій відстані. Відстань можна збільшити з 550 метрів до 2 кілометрів (багатомодове волокно) та до 10/20/30/40/50/70/120 кілометрів (одномодове волокно або волокно WDM). Вони добре підходять для додатків у корпоративних центрах обробки даних та дистрибутивах.

Зручні та інтелектуальні пристрої ONVIF з функцією виявлення

PLANET нещодавно розробила приголомшливу функцію — підтримка ONVIF, спеціально розроблену для взаємодії з IP-відеоспостереженням. З графічного інтерфейсу користувача GS-2210-24P2S вам достатньо одного клацання миші, щоб знайти і відобразити всі пристрої ONVIF через мережевий додаток. Крім того, ви можете відкрити веб-сторінку камери за посиланням на IP-адресу, щоб отримувати інформацію про моніторинг у реальному часі та статус онлайн/офлайн через IP-камеру, а також виконувати керування перезапуском PoE з графічного інтерфейсу GS-2210-24P2S.

Функції керування ONVIF:

  • Підтримує виявлення IP-камер PLANET ONVIF.
  • Від одного комутатора GS-2210-24P2S можна задати максимум 24 IP-камери PLANET ONVIF.
  • MAC-адреса IP-камери, IP-адреса, порт і назва моделі
  • Відкрийте веб-сторінку камери за посиланням IP-адреси.

Додатки

Мережеве рішення PLANET NMSViewerPro

GS-2210-24P2S легко інтегрує функції PLANET NMS та NMSViewerPro, надаючи користувачам зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Використання функції підключення до Інтернету на смартфонах дозволяє в режимі реального часу відстежувати мережевий трафік, налаштування конфігурації та усувати проблеми. Він може отримати доступ до великої кількості інформації про пристрої, що зберігаються у хмарі, що дозволяє отримати повне уявлення про вашу мережу. Користувачі можуть отримати вигоду від моніторингу та контролю точок доступу в реальному часі, незалежно від їхнього розташування або часового поясу.

802.3at PoE+ Network

Маючи 24 вбудовані інтерфейси живлення PoE+, GS-2210-24P2S може легко створити джерело живлення, яке централізовано керує системою IP-телефонії, системою IP-камери та групою бездротових точок доступу для підприємств. GS-2210-24P2S забезпечує повне підключення до мережі Gigabit Ethernet, сумісне зі стандартом 802.3af/at, з високою продуктивністю та економічними перевагами для зростаючого числа IP-телефонів PoE, IP-камер PoE, точок бездротового доступу PoE та інших пристроїв, що застосовуються в мережі малого чи середнього підприємства.


Datasheet GS-2210-24P2S

За матеріалами Planet Technology

 

Купити продукцію PLANET та за додатковою інформацією звертайтеся до відділу промислових комп'ютерів Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top