Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Освітлення пішохідних переходів в Чернівцях

  • 13.11.2023
  • 931

Система LED освітлення пішохідних переходів є важливою складовою безпеки на дорогах. Її встановлення сприяє безпеці учасників дорожнього руху, зменшує ризик дорожньо-транспортних пригод і сприяє загальній економії енергоресурсів. 

Світлодіодні знаки для пішохідних переходів виробництва СЕА продовжують впроваджувати в м. Чернівці. Цього року заплановано підвищити безпеку загалом на 40-ка ділянках по всьому місту. Наразі вже встановлено 26 світлодіодних знаків.

Світлодіодні знаки для пішохідних переходівСвітлодіодні знаки для пішохідних переходів

Освітлення пішохідних переходів світлодіодними знаками СЕА має декілька корисних аспектів:

Підвищення видимості

Безпека пішоходів: Відповідне освітлення пішохідних переходів дозволяє водіям легше помічати пішоходів, які переходять дорогу, особливо в умовах поганої видимості, таких як вночі або при поганих погодних умовах.

Зменшення ризику дорожньо-транспортних пригод

Зниження ймовірності аварій: Добре освітлені пішохідні переходи сприяють зменшенню аварій, оскільки вони допомагають водіям своєчасно виявляти пішоходів і правильно реагувати на їх присутність на дорозі.

Збільшення часу реакції

Своєчасне розпізнавання переходів: Використання LED-освітлення сприяє швидкому розпізнаванню пішохідних переходів, оскільки ці світлодіодні системи можуть бути ввімкнуті миттєво і мають високу якість світлового потоку.

Енергоефективність

Низьке споживання електроенергії: LED-освітлення відоме своєю енергоефективністю, що дозволяє знижувати витрати на електроенергію для освітлення, порівняно з традиційними джерелами світла.

Тривалість і надійність

Довгий термін служби: LED-лампи мають довший термін служби порівняно з традиційними лампами, що робить їх економічно вигідними для використання на дорогах.

Екологічні переваги

Менше викидів: Використання LED-освітлення також сприяє зменшенню викидів CO2, оскільки ці лампи виробляють менше тепла і потребують менше енергії для роботи.

 

Для отримання кваліфікованої консультації про систему LED освітлення пішохідних переходів зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або на пошту e-mail: info@sea.com.ua.

Top