Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

IRD представляє аналітичну платформу для Smart City

  • 10.10.2023
  • 1488
  • Платформа від Icoms Detections надає аналітичні можливості на даних про рух транспорту, велосипедів та пішоходів
  • Зібрані дані можуть бути використані для оптимізації часу подорожей та зменшення заторів і викидів парникових газів

International Road Dynamics Inc. оголосила про запуск веб-аналітичної платформи для велосипедних датчиків TMA-3B3, радарних знаків I-SAFE та безінтрузивних лічильників/класифікаторів транспортних засобів TMS-SA, які входять до дочірньої компанії IRD — Icoms Detections. Нова програмна платформа також може бути адаптована для збору даних з датчиків сторонніх виробників та призначена для підтримки рішень для Smart City, надаючи можливість аналізу даних для кількох моделей датчиків.

"Ця аналітична платформа дозволяє нашим клієнтам збирати, керувати та аналізувати дані про транспортні засоби, велосипеди та пішоходів з використанням простого у використанні веб-інтерфейсу", — сказав Ріш Малхотра, Президент і Генеральний директор International Road Dynamics. "Наша нова платформа буде впроваджена у великому канадському місті, яке бере участь у пілотному проєкті Smart City з метою об'єднання даних з кількох датчиків та джерел даних для підвищення безпеки для велосипедистів. Цей випуск продукту відображає зобов'язання IRD до інновацій та до розширення нашого набору програмних застосунків. Ми будемо продовжувати інвестувати в продукти та застосунки, які спонукають нас до використання зростаючих можливостей у зв'язку з технологіями та інфраструктурою."

"Ми дуже раді, що вже підписали угоди з клієнтами у Франції та Бельгії, які цікавляться використанням аналітичної платформи для моніторингу підключених датчиків", — сказав Етьєн Ван ден Богарт, Директор з управління Icoms. "Ми отримали дуже позитивний відгук щодо нашої першої установки в Нідерландах і очікуємо збільшення цієї мережі підключених датчиків. Ми бачимо зростання використання таких рішень, оскільки міста прагнуть відповідати своїм екологічним цілям і забезпечувати безпеку вулиць для велосипедистів та інших вразливих учасників дорожнього руху."


Датчики велосипедів TMA-3B3 від Icom Detections можуть бути підключені через мережі мобільного зв'язку

Мікрохвильові датчики Icoms Detections та радарні знаки швидкості з опціональними 3G/4G модемами можуть передавати дані через мобільні мережі. З використанням нової аналітичної платформи дані завантажуються на сервер майже в режимі реального часу і можуть бути переглянуті за допомогою веб-браузера. Альтернативно, дані з пунктів можна завантажити у стандартних форматах електронних таблиць. Це надає спеціалістам транспорту простий спосіб отримання даних від пристроїв на віддалених місцях різних локацій.


Дашборди відображають дані з датчиків, підключених через мобільні мережі, такі як радари та знаки швидкості

Відображені на платформі дані дають можливість швидкого аналізу у вигляді графіків для обраних проміжків часу. Звіти про рух охоплюють швидкість, об'єм та напрямок. Графіки для датчиків велосипедів та радарних знаків швидкості включають діапазони швидкості, а дисплей класифікатора TMS-SA містить графіки, що показують розподіл руху за класами довжини.

Джерело 

Ознайомитись більш детально з напрямком SEA WIM
 

Компанія СЕА  вітчизняний розробник обладнання і системних рішень для Smart City на базі ресурсів стільникового зв'язку GSM, співпрацює з International Road Dynamics Inc. Разом успішно реалізували перший в Україні пілотний проєкт впровадження WIM-систем. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити електронною поштою: info@sea.com.ua.

Top