Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Компанія СЕА підтримує статус офіційного дистриб'ютора Phoenix Contact

  • 30.09.2022
  • 555

Компанія СЕА продовжує співпрацю з сильним партнером для креативних рішень у галузі з’єднувальних технологій, електроніки та автоматизації — Phoenix Contact, — отримавши сертифікати офіційного дистриб'ютора на території України.

Phoenix ContactPhoenix Contact

Phoenix Contact — провідний світовий виробник продукції і рішень в сфері електротехніки та автоматизації. Phoenix Contact GmbH & Co. KG була заснована в 1923 році і на сьогоднішній день налічує 50+ відділень і представництв по всьому світі. Один з головних принципів роботи компанії, глобального лідера на ринку сполучних технологій, — бути якомога ближче до клієнта.

Рішення Phoenix Contact використовуються усюди, де процеси мають виконуватися автоматично, наприклад, на промислових підприємствах, у галузі відновлюваної енергії, інфраструктурі чи підключенні складних пристроїв, де потрібне об’єднання чи розділення передачі живлення та даних, або керування ними.

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі СЕА

 

Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top