Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Компанія СЕА продовжує співпрацю з ROYALOHM

  • 27.12.2023
  • 866

Компанія СЕА пролонгувала сертифікат офіційного дистриб'ютора товарів компанії ROYALOHM, з якою співпрацює вже понад 13 років.

Royal Electronic Factory Co., Ltd. — міжнародна корпорація, головний офіс якої розташований у Тайланді. Компанія ROYALOHM є світовим виробником резисторів понад тридцять років. Вона займає 5 місце у світі з виробництва резисторів та продає всі типи фіксованих резисторів більш ніж у 35 країнах. Потужності компанії розташовані в Тайланді та Китаї.

Компанія має досвід роботи в обслуговуванні різних сфер виробництва товарів, таких як електротехніка, аудіо/відео, комп'ютери, автомобілебудування, телекомунікація, промислове обладнання, управління виробничим контролем, медичне та військове обладнання та ін.

Основні товари виробництва ROYALOHM

✓ Резистори та cбірки постійні
✓ Термістори
✓ Резистори для поверхневого монтажу

 Вивідні резистори загального застосування
✓ Резистори вивідні потужні та високовольтні
✓ Резистори для монтажу на шасі
 Ознайомчі набори чип-резисторів
✓ Резисторні збірки вивідні
✓ Резисторні збірки SMD

 

Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором продукції Royal Electronic Factory (Thailand) Co., Ltd. в Україні. Купити резистори та для отримання додаткової інформації та запиту даташитів, будь ласка, зв'яжіться з відділом електронних компонентів Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або надішліть запит на e-mail: info@sea.com.ua

Top