Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Силові індуктори високої напруги від Coilcraft

  • 12.12.2023
  • 880

coilcraft
Силові індуктори високої напруги серії MSS1514V від Coilcraft є першими в галузі з номінальною напругою 800 В, що вдвічі перевищує потужність напруги аналогічних продуктів на ринку. MSS1514V також має низький DCR і здатність витримувати високі струми, що робить його економічно ефективним рішенням для високовольтних, універсальних автономних (неізольованих) джерел живлення змінного/постійного та постійного/постійного струму в різноманітних промислових і автомобільних додатках. Силові індуктори серії MSS1514V застосовуються в таких додатках як: акумуляторні системи на 800 В для електромобілів, мережева інфраструктура, розумні лічильники/монітори потужності, побутові автоматичні вимикачі, автоматизація будівель, побутова техніка та інші.

MSS1514V
  • 15,5 × 15,5 мм; екрановані індуктори висотою 13,9 мм
  • Номінальна висока напруга 800 В
  • 6 значень індуктивності: від 33 мкГн до 1000 мкГн
  • Низький DCR (опір котушки індуктивності постійному струму)
    і відмінна керованість струму
  • AEC-Q200 Клас 1 (від -40°C до +125°C)

Технічна документація
 

За матеріалами Coilcraft

Продукція Coilcraft в каталозі Компанії СЕА

Компанія СЕА з 1990 року займається гуртовою торгівлею на ринку України електронними компонентами для промислових підприємств. У програму постачання входять як пасивні компоненти (резисториконденсатори, індуктивності, варистори, кварцові резонатори, розрядники, роз'єми, запобіжники, комутаційні вироби та ін.), так і активні компоненти (мікросхемитранзистори, діоди, діодні мости, світлодіоди, рідкокристалічні індикатори, оптоприлади, запобіжники, датчики та ін.).

 

Для того, щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38(044)330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top