Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Вход/авторизация Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Вдосконалення розумних термостатів для кращої ефективності

  • 06.05.2024
  • 134
У статті журналу Сhip News акцентується увага на ключових аспектах підвищення ефективності та надійності розумних термостатів. Одним із головних критеріїв є надзвичайно швидкий час реакції, що становить менше 1 пс. Це важливо для точного реагування термостата на зміни температури та забезпечення стабільного середовища.
 
Для захисту чутливих напівпровідникових елементів від перенапружень використовуються діоди TVS з низькою напругою фіксації. Це дозволяє уникнути можливих пошкоджень та забезпечити стабільну роботу пристрою. Також, особливе значення має захист від пікової імпульсної потужності, що може сягати 400 Вт. Цей параметр визначає здатність термостата безпечно абсорбувати великі енергетичні вибухи та забезпечує його стійкість до впливу зовнішніх факторів.
 
Більше про ряд функцій та сфери застосування читайте у 1-му номері журналу CHIP NEWS за 2024  рік, що виходить в електронному вигляді та є у вільному доступі. Зручне ЗАВАНТАЖЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.
 
 
 

В каталозі Компанії СЕА представлена широка номенклатура товарів Littelfuse, які зарекомендували себе на ринку як надійні та високоефективні компоненти. Ознайомитись с програмою поставки СЕА можна за посиланням 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Littelfuse на території України. Для того щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top