Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Багаторівнева безпека в захисному маршрутизаторі MGuard від Phoenix Contact

  • 20.11.2017
  • 949

Захисний маршрутизатор MGuard від Phoenix Contact отримав нову ліцензійну функцію Modbus Inspector, яка робить обмін даними між машинами по Modbus/TCP ще безпечніше.

MGuard від Phoenix Contact

Якщо ліцензія встановлена ​​на захисних маршрутизаторах класу 4000, це дає можливість дуже тонкого налаштування правил обміну даними по протоколу Modbus/TCP. За допомогою модуля глибокої перевірки пакетів права доступу тепер можна встановлювати не тільки на рівні IP-адрес і портів, а й на рівні використовуваного в рамках протоколу Modbus функціонального коду і реєстру. Функція Modbus Inspector підтримує концепцію «глибокоешелонованого захисту» по ISA-99 і МЕК 62443 і підвищує рівень безпеки машин і установок, які обмінюються даними по протоколу Modbus/TCP.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити маршрутизатори Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top