Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Допуски для північноамериканських ринків

  • 13.12.2017
  • 935

Phoenix Contact

TERMITRAB complete має всі необхідні допуски, що дозволяють експлуатувати пристрій відповідно до умов UL і CSA в звичайних системах (ordinary locations). Для застосування в небезпечних умовах - наприклад, у вибухонебезпечних зонах - деякі з модулів захисту від перенапруг та комплектів віддаленого оповіщення мають додатковий допуск UL. Цей допуск дозволяє установку в т. з. «Небезпечних зонах» (hazardous locations) до класу I категорії 2 (за класифікацією NEC 500). Сертифікація компонентів по UL / CSA дає перевагу при експорті та наступних остаточних приймань попередньо змонтованих шаф управління і частин установок. Дуже часто допуск UL або CSA потрібний виробниками установок, експлуатуючим організаціям або страховим компаніям у зв'язку з вимогою загального рівня безпеки для всього комплексу обладнання.

TERMITRAB complete

Застосування контрольно-вимірювальних систем супроводжується необхідністю контролю і управління численних датчиків і виконавчих пристроїв. Вихід з ладу внаслідок перенапруги може мати катастрофічні наслідки. 

 

Переваги для Вас:

  • Повний асортимент продукції для захисту будь-яких сигналів в залежності від потреби
  • Універсальне застосування: конструкції і технології підключення адаптуються до додатків
  • Проста перевірка завдяки штекерному виконанню пристроїв захисту від перенапруги
  • Використання у вибухонебезпечних зонах по всьому світу завдяки допускам ATEX і IECEx

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити пристрої захисту Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top