Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Джерела живлення TRIO POWER з IP67 на складі СЕА

  • 25.03.2024
  • 1195

Міцні блоки живлення TRIO POWER зі ступенем захисту IP67 від Phoenix Contact призначені для децентралізованих систем електропостачання у польових умовах. Їхні литі корпуси з алюмінію стійкі до атмосферних впливів — вони захищають пристрої від потрапляння пилу та води, забезпечуючи високий рівень готовності обладнання навіть у суворих умовах навколишнього середовища.

Нові моделі мають сертифікат UL 1310 і підходять для використання в ланцюгах з обмеженим енергоспоживанням NEC Клас 2. Вони призначені для невеликих навантажень або чутливих споживачів, таких як системи керування або датчики та виконавчі елементи. Розширений асортимент забезпечує ще більшу гнучкість при монтажі. 

TRIO POWER

TRIO POWER відрізняються високою стійкістю до ударів та вібрації, а також електричною міцністю. Міцний литий алюмінієвий корпус забезпечує високу готовність обладнання в екстремальних умовах (температура, пил і вода). Розширений діапазон робочих температур від -25 до +70 °C збільшує гнучкість застосування. Прямий монтаж на споживачах у полі економить довжину дроту та місце в шафі керування. Світлодіоди DC OK та AC OK спрощують діагностику в польових умовах і запобігають збоям у роботі системи. При ККД понад 93 % лише невелика кількість електричної енергії перетворюється на небажану теплову енергію, що забезпечує ефективну роботу установки.

TRIO POWER мають чотири варіанти підключення: M12-L, M12-A або круглі штекерні з'єднувачі 7/8", а також прохідну деталь IPD із пружинним затискачем Push-in, що додає гнучкості при встановленні.


TRIO-PS/1AC/24DC/20
(джерело живлення TRIO POWER з регулюванням у первинному ланцюзі, в литому корпусі IP67, вхід: 1-фазний, вихід: 24 В DC / 20 А)

За матеріалами Phoenix Contact

Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top