Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Emalytics: нове рішення для автоматизації будівель

  • 26.10.2020
  • 607

Phoenix Contact представляє Emalytics для легкого інтегрування інженерних систем будівель в єдиний комплекс управління і диспетчеризації, котрий включає систему диспетчерського управління Emalytics Supervisor і модульний контролер ILC 2050 BI. Рішення масштабується: підходить як для невеликих будинків, так і для великих, комплексних об'єктів.

Хороші можливості по інтеграції досягаються за рахунок підтримки широкого спектра протоколів, що застосовуються в автоматизації будівель: KNX, BACnet, Modbus, Dali, LonWorks, M-Bus, MP-Bus, EnOcean, SNMP, OBIX, OPC, MQTT, SQL, Oracle.

Emalytics

Розробка проектів для ILC 2050 BI і Supervisor здійснюється в єдиному інженерному середовищі, що спрощує процес розробки. Мережева безпека при комунікації компонентів системи досягається за рахунок застосування протоколу захисту TLS.

Також, рішення включає готові програмні і графічні блоки для управління системами HVAC. Графічні блоки виконані у векторному форматі, що дозволяє масштабувати зображення для різних діагоналей екранів.

Особливістю контролера ILC 2050 BI є його самодостатність — управління та диспетчеризація в одному пристрої, що добре підходить для невеликих будівель, тому що не потрібна додаткова SCADA-система. Диспетчеризація працює на вбудованому WEB-сервері з підтримкою HTML5. У великих проектах контролер легко інтегрується в систему диспетчерського управління Supervisor по внутрішньому протоколу. Для ILC 2050 BI доступний широкий набір модулів введення / виведення від лінійки контролерів Inline., котра вже себе зарекомендовала на ринку.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top