Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Гнучка сегментація мереж

  • 11.01.2019
  • 692

Phoenix Contact розширює асортимент комутаторів серії 2000 трьома новими моделями з функцією NAT.

комутатор NATНові моделі об'єднують функції керованих комутаторів і маршрутизаторів NAT в одному пристрої. Вироби розраховані на просту інтеграцію у вищестоящі мережі установок з однаковими діапазонами IP-адрес. У пристроях застосовуються різні NAT-механізми перекладу IP-адрес: 1: 1 NAT, віртуальний NAT, маскарадинг IP і перенаправлення портів. Крім цього, є можливість гнучкого розподілу восьми портів комутатора, наприклад, в якості класичного комутатора NAT з одним портом WAN і сьома портами LAN або декількома портами WAN для підключення машини до вищестоящих мереж, наприклад, до мережі виробництва і діагностики.

Для забезпечення високої надійності як всередині установки, так і при приєднанні до вищих мереж пристрої FL NAT 2000 підтримують різні механізми резервування як з боку LAN, так і з боку WAN.

В залежності від програми є моделі з оптимізованим набором функцій для серійного машинобудування або з розширеним набором функцій комутатора, а також зі спеціальними допусками і гігабітним зв'язком.

Нові комутатори NAT замінюють серію FL NAT SMN.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити комутатори Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top