Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Гнучкість плюс ефективність: обтискні кліщі з поворотною матрицею

  • 01.06.2018
  • 972

Нові CRIMPFOX DUO 10 - обтискні кліщі для гнучкого застосування. Поворотна матриця дозволяє виробляти фронтальний або бічний обтиск кабельних гільз.

При натисканні на виділену кольором кнопку розблокування матрицю можна повернути в потрібний напрямок. Стопор надійно фіксує її в займаному положенні.

Завдяки саморегулюючому механізму інструмент впевнено обробляє і кабельні наконечники TWIN. Кліщі CRIMPFOX DUO 10 дозволяють працювати у великому діапазоні перетинів: від 0,14 до 10 мм².

Завдяки вдалому розподілу ваги і ергономічній формі обтискні кліщі зручно лежать в руці і є найлегшим і компактним інструментом на ринку. Для використання CRIMPFOX DUO 10 потрібні мінімальні зусилля. Кліщі не викликають втоми і забезпечують чудовий результат роботи.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити обтискні кліщі Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top