Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Компактні роз'єми серії PTCM для друкованих плат з обтискними контактами

  • 23.12.2019
  • 750

З'єднувачі серії PTCM - перші роз'єми з обтискними контактами в сімействі виробів PTSM. Надійне з'єднання з відповідною частиною можливо завдяки боковим засувкам. У комбінації з інвертованими роз'ємами створюються компактні рішення для з'єднань «кабель-кабель». Роз'єми серії PTSM мають мінімальні габарити (крок між контактами - 2,5 мм, товщина роз'єму - 5 мм) і різні варіанти для з'єднання друкованих плат і підключення проводів до роз'ємів на платі. Роз'єми представлені в двох кольорах: чорному та білому.

У новій версії з контактами під обтиск передбачені версії для з'єднання «провід-плата» і «провід-провід». Роз'єми PTCM підходять для провідників перетином від 0,14 мм² до 0,75 мм². Надійне кріплення до відповідної частини забезпечується за допомогою бічних засувок. З'єднувачі з кількістю контактів від двох до восьми і кроком 2,5 мм розраховані на струми до 6 А і напруги до 160 В і сумісні з артикулами серії PTSM з зажимами Push-in.

З'єднувачі серії PTCM

Невеликі розміри і високе допустиме навантаження по струму роблять систему роз'ємів PTSM / PTCM ідеальним рішенням для підведення живлення і додатків зі з'єднанням «провід-провід». Також для замовлення доступні кабельні збірки CAC-PTCM з роз'ємами на одному кінці або з двох сторін шлейфу проводів.

Переваги для Вас:

  • Сумісні за роз'ємами з'єднувачі для друкованих плат з обтискною технологією або Push-in для гнучкого підключення провідників.
  • Додатково можна замовити інструменти для ручного та автоматизованого обтиску.
  • Упаковка в стрічках для ефективного автоматизованого обтиску.

Основні характеристики:

  • Перетин дроту: від 0,14 мм² до 0,75 мм².
  • Струм до 6 A.
  • Напруга до 160 В.
  • Від 2 до 8 контактів.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити з'єднувачі Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top