Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Мобільні можливості маркування: додатки для смартфонів і планшетів

  • 17.08.2020
  • 624

Додаток MARKING system дозволяє швидко і просто знаходити рішення маркування, які відповідають будь-яким умовам експлуатації, створювати шаблони маркування і роздруковувати їх на компактному промисловому принтері Phoenix Contact.

Додаток доступний російською мовою, а також додатково на 18 різних мовах. Зручна і інтуїтивно-зрозуміла навігація по меню безкоштовного додатку дозволяє кожному користувачеві швидко і просто створювати маркування, тим самим підвищуючи ефективність.

MARKING system

MARKING system - додаток пошуку для відповідних рішень в області маркування

За допомогою інтегрованих помічників Ви можете вибрати маркувальний матеріал з більш ніж 3000 рішень для трьох технологій маркування на основі важливих для Вас критеріїв. Після вибору необхідного маркувального матеріалу можна в найкоротші терміни розробити індивідуальне маркувальне рішення, що враховує специфіку застосування, навіть без спеціальних знань. Це є вирішальною перевагою, особливо під час сервісних викликів на об'єкт, що вимагають перемаркування компонентів.

За допомогою мобільного телефону або планшета, з операційною системою Android або iOS, Ви можете керувати мобільним принтером Thermomark GO по Bluetooth. Зрозуміло, що розроблені шаблони етикеток також можуть бути збережені для подальшого використання. Додаток може працювати як в режимі онлайн, так і офлайн.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top