Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нові енергоакумулятори Phoenix Contact UPS-BAT / LION з тривалим буферним часом

  • 19.10.2017
  • 778

Застосовуйте нові енергоакумулятори UPS-BAT / LION від Phoenix Contact з 924 Втч і літій-залізо-фосфатною технологією разом з блоками живлення QUINT UPS з технологією IQ Technology.

UPS-BAT / LION

Вони відрізняються тривалим терміном служби особливо при довгому буферном часу як в режимі паралельної роботи, так і при циклічній експлуатації. Енергоакумулятори працюють надійно навіть при екстремальних навколишніх температурах від -25 °C до + 60 °C. Разом з інтелектуальним блоком живлення QUINT UPS пристрій забезпечує високу ступінь готовності вашого обладнання. Пристрій управління постійно підтримує зв'язок з блоком живлення. Таким чином стають можливим постійний контроль та інтелектуальне управління енергоакумулятором. Швидкий монтаж можливий завдяки автоматичному розпізнаванню енергоакумулятора і його заміні без інструментів в робочому режимі.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити енергоакумулятори Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top