Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Роз'єми для передачі даних для Ethernet і Profinet

  • 04.12.2019
  • 678

Phoenix Contact доповнює свій асортимент круглих з'єднувачів для передачі даних. Нові приладові штекерні з'єднувачі типорозміру M8, що складаються з двох частин, особливо добре підходять для компактних пристроїв, таких як елементи управління SCADA і системи відеокамер.

Роз'єми для передачі даних

Чотириполюсні гніздові контакти виконані з кодуванням D і дозволяють передавати дані зі швидкістю до 100 Мбіт / с (CAT5 згідно IEEE 802.3) в середовищах Ethernet і PROFINET. У вмонтованому стані приладові штекерні з'єднувачі мають клас захисту IP67. Для високих вимог до електромагнітної сумісності (ЕМС) в наявності спеціальні екрановані виконання. Приладові роз'єми M8 відповідають стандарту МЕК 61076-2-114 і підходять для струмів до 4 А і напруги до 60 В.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити роз'єми Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top