Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Штекерні роз'єми Phoenix Contact M12 з технологією з'єднання для всіх областей застосування

  • 19.05.2017
  • 769

Збірні штекерні роз'єми M12 компанії Phoenix Contact тепер оснащені технологією з'єднання Push-in. Жорсткі провідники та провідники з кабельними наконечниками підключаються просто і без інструментів шляхом безпосереднього вставляння. Попереднє відкривання контактів не потрібно.

Phoenix Contact M12

Для підключення тонкопроволочних гнучких провідників і від'єднання підключеного проводу потрібно просто відкрити точку підключення за допомогою кольорового важеля. Нова серія виробів з обтискними контактами доповнює асортимент штекерних роз'ємів. Вони відрізняються компактними розмірами і особливо підходять для застосування в залізничній галузі. Поряд з роз'ємами Quickon, Piercecon і гвинтовими зажимами Phoenix Contact пропонує всі стандартні технології з'єднання для екранованих і неекранованих систем. Залежно від застосування Ви можете вибирати відповідні технології для передачі даних, сигналів і живлення.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА - офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити штекерні роз'єми Phoenix Contact M12 і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top