Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Зміна стандарту для наконечників DIN 46228-4

  • 22.07.2020
  • 768

Поряд з відповідним інструментом для обтиску якість матеріалу наконечника є найважливішою характеристикою оптимального, а також безпечного з'єднання.

Твердість гільзи при цьому істотно впливає на деформованість і разом з нею на механічну міцність з'єднання. Мінімальна твердість завжди визначалася межею міцності на розрив (Rm): не менше 250 Н/мм² в стандарті. Однак занадто тверді мідні гільзи можуть також призвести до погіршення результатів роботи через погану сформованість. Результатом стають проблеми при контактуванні аж до підвищеного ризику безпеки.

інструменти для обтиску

Безпечні в експлуатації інструменти для обтиску і високоякісні наконечники

Заради зменшення ризиків та створення більш чітких рекомендацій щодо з'єднань фахівці Phoenix Contact взяли на себе ініціативу і подали заявку в DIN-комісію на визначення максимальної твердості матеріалу. Стандарт DIN 46228-4: 1990-09 тепер замінений на заново виданий стандарт DIN 46228-4: 2020-03. Оновлення включає в себе максимально допустиму твердість 105 HV і відповідні специфікації випробувань для визначення цих значень.

Для Phoenix Contact це оновлення і доповнення не несе за собою змін в продукції, а, скоріше, підтверджує специфікацію гільз.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top