Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Знайомство із Smart TFT дисплеєм

  • 22.01.2024
  • 838
У статті журналу "Електрик" 9 ви дізнаєтеся про інноваційний 10.1-дюймовий Smart TFT дисплей RS485 серії (WL0F00101000JGDAASA00), який відзначається своєю унікальністю. Цей дисплей використовується як підлеглий пристрій і керується за допомогою команди RS485 для відображення інформації та повернення даних про події торкання з об'єктами протоколу.
 
У статті ви знайдете докладну інформацію про технічні характеристики цього дисплея, включаючи роздільну здатність, характеристики живлення та підтримку різних хост-платформ, таких як комп'ютери, MCU та Raspberry Pi.
 
Ви також дізнаєтеся про можливість створення інтерфейсу користувача за допомогою спеціального GUI конструктора без написання коду, що спрощує розробку проєкту.
 
Не пропустіть цю цікаву статтю про інноваційний Smart TFT дисплей, який може знайти застосування у різних сферах, від промисловості до медицини.
 
Більше про ряд функцій та сфери застосування читайте у журналі Електрик 9. Зручне ЗАМОВЛЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.
 
 
Компанія СЕА — дистриб'ютор Winstar на території України, виконує постачання та технічну підтримку продукції цієї компанії. Купити дисплей Winstar і за додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 та e-mail: info@sea.com.ua.
Top