Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Осцилографи Micsig STO1000CPlus серії

  • 04.03.2020
  • 1135

осцилограф STO1104C plus

Осцилографи Micsig STO1000C Plus поєднують два шляхи керування: через сенсорний дисплей і традиційний спосіб - за допомогою кнопок і ручок керування, що надає користувачу можливість вибору для зручного і швидкого вирішення поставленої задачі. STO1000C Plus - це настільний осцилограф, який комплектується Li-ion батареєю великої ємкості, що дає можливість використовувати цей прилад в польових умовах. Глибина пам’яті до 28Mpts і максимальна швидкість захоплення до 80 000 осциллограмм за секунду  допоможуть вирішити більшість задач по захопленню і дослідженню сигналів в діапазоні частот до 100 МГц. Функціональні можливості даної серії осцилографів розширює можливість синхронізації і декодування протоколів передачі данних I2C, SPI, RS232/UART,CAN, LIN.

На нащому складі будуть підтримуватись дві моделі: STO1102C plus і STO1104C plus в максимальній комплектації (крім опцій MIL-STD 1553, ARINC 429, які можна буде замовити додатково).

Глибина пам'яті до 28 М

Завдяки глибині пам'яті до 28М користувач має можливість збільшити (функція Zoom) необхідну ділянку сигналу і дослідити більш детально.

 

Швидкість захвату до 80 000 осциллограмм за секунду

Ви зможете захопити і дослідити сигнали, які будуть "непомітними" для інших осцилографів цього класу.

 

Синхронізація і декодування протоколів передачі данних

Підтримка синхронізації та декодування I2C, SPI, RS232 / UART, CAN, LIN (стандартно) та MIL-STD 1553, ARINC 429 (опція). Два формати для відображення декодування: текстове та графічне.

 

31 тип автоматичних вимірювань

Різні типи автоматичних вимірювань, які можуть виводитись на екран в різних конфігураціях і кількостях.

 

Wi-Fi, APPs, PC software 

Програмне забезпечення для мобільного додатка та ПК через Wi-Fi, USB, Wi-Fi LAN та LAN. Підтримка передачі даних із осцилографа на ПК через Wi-Fi та USB. Підтримка Micro HDMI.

 

Керування мишкою

Якщо Ви не хочете використовувати сенсорний дисплей або керування кнопками, STO1000C також надає Вам варіанти роботи за допомогою миші. Осцилограф підтримує роботу бездротової або дротової миші.

 

Віртуальна клавіатура

Передбачена віртуальна клавіатура для швидкого і зручного вводу назви файлів для збереження.

 

8G Storage

В осцилографах STO1000C Plus серії 8Гб памяті для збереження робочої інформації + файлова система для зручного користування.

 

"Гарячі" функції

Передбачено "гарячі" функції для запису відео, швидкого збереження натиском однієї кнопки.

 

З питань придбання продукції Micsig звертатись в відділ "Вимірювальних приладів" компанії СЕА за тел.: (044) 330-00-88; e-mail: tmm@sea.com.ua.

Top