Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Підсумки виставки "ЕЛЕКТРИКА 2017"

  • 28.03.2017
  • 933

Минулої п'ятниці закінчила свою роботу XIII спеціалізована виставка «ЕЛЕКТРИКА 2017». Протягом 3-ох днів, з 22 по 24 березня, фахівці підприємств Західної України, та й не лише вони, мали змогу ознайомитися з новітніми досягненнями електротехнічної галузі, електроніки, енергетики та споріднених індустрій, поспілкуватися з представниками компаній-постачальників, відвідати тематичні семінари. Компанія СЕА представила на своєму корпоративному стенді світлодіоди, світлодіодні матриці, модулі, друковані плати, вторинну оптику, блоки живлення, рішення для сонячної енергетики для промисловості і світлодіодного освітлення та багато іншого.

 

Неабияку цікавість відвідувачів викликав семінар «Огляд світлодіодної продукції Seoul Semiconductor та джерел живлення MEAN WELL»., який проводили провідні спеціалісти Компанії СЕА Левчук Дмитро та Михалко Яна.

 

 

Слухачі семінару змогли дізнатись про деякі аспекти практичного застосування світлодіодного обладнання та джерел живлення, цікаві факти про існуючі та про нові блоки живлення від MEAN WELL.

 

На корпоративному стенді Компанії СЕА відвідувачі виставки з цікавістю знайомилися з новинками, обговорювали з колегами технічні тренди. Чималий інтерес, прогнозовано, викликали рішення, пов'язані з енергозбереженням та впровадженням альтернативних джерел енергії. Наразі в Україні загалом, і особливо на Львівщині, поширюється тренд побудови сонячних електростанцій промислового та побутового класу, малих ГЕС, когенераційних біопаливних станцій, що використовують у якості пального біогаз, або паливні паллети з відходів виробництва. Компанії СЕА представила на своєму стенді обладнання для сонячної енергетики, а провідний менеджер даного напрямку Альохінв Світлана ознайомила відвідувачів з сонячними електростанціями SEA ™.

Весь спектр рішень і продуктів з одних рук – у цьому полягає один із наріжних каменів ринкової стратегії Компанії СЕА, і саме це і приваблювало до експозиції компанії пильну увагу фахівців галузі, які відвідали виставку.

  

Компанія СЕА дякує всіх відвідувачів виставки та гостей корпоративного стенду за проявлений інтерес, за слушні пропозиції і за плідне спілкування. Ми раді представити нові рішення нашим багаторічним партнерам, які відвідали виставку, і налагодити нові контакти, багато з яких покладуть початок новому співробітництву.

Якщо у Вас виникли додаткові запитання щодо продукції або пропозиції про співпрацю, Ви можете звернутися за телефоном: (044) 330-00-88 або відправити запит по e-mail: info@sea.com.ua.

 

Top