Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нова парковка на пункті пропуску Шегині від СЕА

  • 11.01.2024
  • 1566

Пункт пропуску Шегині, що розташований на кордоні з Польщею, знову став у центрі уваги – тепер завдяки відкриттю нової парковки, яка робить перетин кордону ще більш комфортним та ефективним. Розташований у Львівській області, пункт пропуску є ключовим вузлом на маршруті між Україною та Польщею. Він служить для пасажирських та вантажних перевезень, забезпечуючи міжнародний рух на цьому шляху.

парковка, Шегині, парковка на пункті пропуску Шегиніпарковка, Шегині, парковка на пункті пропуску Шегині

Спеціально розроблена конфігурація парковки виробництва СЕА в Шегині включає один в'їзд, два ви'їзди та паркомат РМ2. Це дозволяє оптимізувати потік автотранспорту та забезпечити зручний доступ для водіїв. Важливим аспектом є те, що парковка працює виключно на розпізнавання державних номерів, що полегшує процес користування парковкою.

Запровадження нової парковки – це важливий крок у вдосконаленні інфраструктури прикордонних пунктів, спрямований на поліпшення перетину кордону для всіх категорій перевізників. Це також підкреслює стрімкий розвиток та модернізацію прикордонної інфраструктури в Україні.

 

Більше реалізованих проєктів Компанії СЕА за посиланням

Мобільний додаток SEA Parking допомагає вирішити проблему пошуку і оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.

 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, +38 (067) 332-16-45 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top