Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нове світлодіодне табло на парковці у Львові

  • 05.07.2016
  • 619

світлодіодне табло, табло для парковок

У Львові на вул. Валова нещодавно була проведена реконструкція існуючої автоматизованої парковки із оператором виробництва Компанії СЕА. На даному паркінгу в діючому обладнанні (стійка в’їзду на чеках та термінал виїзду з оператором) було встановлено світлодіодне однорядкове інформаційне табло ТПС-01 на в’їзді.

Інформаційне табло ТПС - 01 призначене для інформування водіїв транспортних засобів про кількість вільних місць на даній парковці. Як видно із фото, інформація на табло не тьмяніє на яскравому сонці.

Там, де тільки вводяться комплекси сомообслуговування, Компанія СЕА рекомендує найбільш оптимальне рішення по системам платних парковок - напівавтоматичні паркувальні комплекси СЕА.

Напівавтоматична паркувальна система – це платна парковка,  де як і раніше, потрібна участь людини в обслуговуванні відвідувачів, але частина процедур уже автоматизована.

При в’їзді на таку напівавтоматичну паркову водій, при натисканні кнопки на в’їзній стійці, отримує паркувальний талон. На талоні у вигляді штрих-коду кодується інформація про час в’їзду. Також на паркувальному талоні друкується необхідна додаткова інформація у вигляді звичайного тексту (назва організації, час в’їзду, інструкція користування парковкою і т.д.).

Машина під’їжджає до шлагбауму, водій передає талон на в’їзд, отриманий на в’їзній стійці, оператору парковки. Оператор парковки сканує штрих-код на талоні за допомогою ручного сканера штрих-кодів. При цьому, у нього на екрані з’являється розрахунок вартості парковки та кінцева сума для оплати. Водій оплачує необхідну суму, після цього оператор відзначає в програмі робочого місця касира дану паркувальну сесію, як закриту, при цьому фіскальний реєстратор друкує чек, який віддається водієві.

Шлагбаум автоматично піднімається, світлофор світиться зеленим. Відбувається фотофіксація машини камерами. Ці фотографії прикріплюються до паркувальної сесії і можуть бути в подальшому переглянуті в архіві.

 

Щоб отримати кваліфіковані консультації з питань організації платних парковок, придбання та монтажу паркоматів і паркувального обладнання, телефонуйте в офіс Компанії СЕА +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top