Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Парковка в Шегині інтегрована в єЧергу

  • 17.01.2024
  • 1127

Нещодавно Компанія СЕА анонсувала відкриття нової парковки на пункті пропуску Шегині у Львівській області. Особливістю даної парковки є те, що вона інтегрована в єЧергу (Термінал М11). Швидкий перетин кордону для міжнародних перевізників працює в наступному режимі — записуйтесь в електронну чергу, приїздіть до пункту пропуску в зазначений час та без зайвого очікування проходьте перевірку.

Парковка в ШегиніПарковка в Шегині

Завдяки парковці рахується кількість місць, відображаються номерні знаки транспортних засобів, що знаходяться в даній сервісній зоні з подальшою передачею на державний сервер для формування черг на кордоні.

Організація паркувального простору – це важливий крок у вдосконаленні інфраструктури прикордонних пунктів, спрямований на поліпшення перетину кордону для всіх категорій перевізників, підкреслюючи стрімкий розвиток та модернізацію прикордонної інфраструктури в Україні.

Більше реалізованих проєктів Компанії СЕА за посиланням

Мобільний додаток SEA Parking допомагає вирішити проблему пошуку і оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.

 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, +38 (067) 332-16-45 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top