Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Паркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у Львові

  • 09.04.2024
  • 382

Сучасні технології вже тісно вплелися в повсякденне життя, і з'явилася можливість оцінити їхні переваги прямо на Львівському залізничному вокзалі, де було впроваджено автоматизовану систему паркування виробництва Компанії СЕА. Цей паркувальний комплекс робить зупинку на залізничному вокзалі ще зручнішою та безпечнішою.

Паркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у ЛьвовіПаркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у ЛьвовіПаркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у ЛьвовіПаркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у ЛьвовіПаркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у Львові

Нова система паркування вражає своєю функціональністю та ефективністю. Однією з відмінних особливостей даної парковки є можливість визначення типу автотранспорту за його висотою. Також наявне табло вільних місць, яке вказує типи автомобілів, що дозволяє водіям швидко знаходити вільне місце для паркування.

Функціонал парковки:

  • В'їзд та виїзд здійснюється за номером автомобіля (що значно зменшує затрати часу користувачів паркувального простору)
  • Оплата — готівкою, з можливістю видачі решти.  А також безготівково — банківською карткою за допомогою контактного та безконтактного платіжних терміналів.

Паркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у ЛьвовіПаркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у ЛьвовіПаркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у ЛьвовіПаркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у ЛьвовіПаркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у Львові

Комплектація автоматизованої системи паркування включає в себе шлагбаум, в'їзний та виїзний термінали, камеру для визначення номерів, систему вимірювання висоти для визначення типу автомобіля, паркомат PM3 для оплати парковки та робоче місце адміністратора.

Паркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у ЛьвовіПаркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у ЛьвовіПаркувальний комплекс СЕА на залізничному вокзалі у Львові

Завдяки новітнім технологіям і унікальним можливостям автоматизованої системи паркування від Компанії СЕА, водії отримують зручність та надійність під час паркування на Львівському залізничному вокзалі.

Більше реалізованих проєктів Компанії СЕА за посиланням

Мобільний додаток SEA Parking допомагає вирішити проблему пошуку і оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.

 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, +38 (067) 332-16-45 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top