Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

В Яворові впроваджено нову автоматизовану систему паркування від СЕА

  • 08.01.2024
  • 1067

Сьогодні в місті Яворів, на заході України, жителі та гості міста мають можливість насолоджуватися новим рівнем комфорту завдяки впровадженню сучасної автоматизованої системи паркування для ТЦ "MAC WAY" виробництва СЕА.

парковка MAC WAYпарковка MAC WAYпарковка MAC WAY

Система паркування в ТЦ включає один в'їзд та один ви'їзд на парковку, де встановлений шлагбаум із шарніром, забезпечуючи контроль та безпеку на території. Оплата паркування здійснюється за допомогою паркомата РМ2, який приймає кошти без видачі решти.

парковка MAC WAYпарковка MAC WAYпарковка MAC WAY

Впровадження автоматизованої системи паркування в Яворові стало кроком назустріч водіям, спрощуючи їхні щоденні пересування та роблячи паркування легким та швидким процесом. Компанія СЕА продовжує впровадження сучасних технологій для поліпшення якості життя автолюбителів та створення комфортного середовища.

Переваги автоматичної парковки:

  • Підвищена пропускна здатність через відсутність затримок при оплаті на виїзді з парковки
  • Проста оплата за послуги через платіжний термінал / мобільний додаток
  • Відсутність витрат на утримання оператора парковки

Більше реалізованих проєктів Компанії СЕА за посиланням

Мобільний додаток SEA Parking допомагає вирішити проблему пошуку і оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.

 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, +38 (067) 332-16-45 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top