Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Паяльники для пайки плат і мікросхем зі складу в Києві

  • 21.12.2017
  • 1572

Компанія СЕА поставляє низьковольтний термоінструмент (паяльники для паяльних станцій, термофен, термоотсоси, термопінцети, термозачистки, тигель для лудіння провідників, підігрівачі) до паяльних і ремонтних станцій Weller (Німеччина) і газові паяльники Weller, Poptasol (Ірландія) і Pro-Aries (Тайвань).

Більшість електропаяльників, ціна яких вас приємно здивує, можна підключати до будь-якого блоку управління Weller (обмеження тільки по потужності). Шнури всіх термоінструментів виготовлені з термостійкого кабелю, щоб уникнути ймовірності пошкодження шнура розігрітим жалом паяльника. Весь термоінструмент деталізований, тобто в разі виходу з ладу будь-якої деталі (нагрівальний елемент, датчик температури і т.д.), її завжди можна ідентифікувати, замовити та замінити.

  

Електричні паяльники з регулюванням температури, паяльники з подачею припою, термофен, термоотсоси, термопінцети, термозачистки, тигель для лудіння провідників, підігрівачі виконані в повністю антистатичному виконанні, що виключає ймовірність пошкодження чутливих до статики компонентів.

Головна перевага газових паяльників - можливість повноцінної роботи в польових умовах, далеко від електромережі. Це по достоїнству оцінять монтажники, зв'язківці, працівники аварійних служб і автолюбителі. Паяльники працюють на бутані. Для газових паяльників Weller (WP 60K, Pyropen Jr., Pyropen, Pyropen Piezo) рекомендується застосовувати очищений газ виробництва фірм Weller, Ronson, Braun, Colibri, а для паяльників Portasol (SP-1, SP-1К) і Pro-Aries (ES -610, ES-610KB), як для набагато менш вимогливих до ступеня очищення газу, можна застосовувати звичайний газ для заправки газових запальничок. Заправка газом здійснюється через стандартний клапан і займає 7-10 секунд. Всі паяльники мають прозоре віконце для контролю рівня газу.

 

Газові паяльники бувають:

  • з ручним кремнієвим підпалом
  • з пьезопідпалом

Залежно від функціональних можливостей газові паяльники можуть працювати в трьох режимах: паяльника, «газового пальника», фена гарячого повітря. Завдяки багатому вибору жал і сопел за допомогою газових паяльників можна здійснювати практично будь-які паяльні операції.

 

Паяльники для пайки плат і мікросхем

SP-1K
набір, газовий паяльник (25-125Вт), п'єзопідпал, 3 режими роботи, 4 насадки

 

ES-610
паяльник газовий (додаткові жала не поставляються)

 

ES-610KB
набір, паяльник газовий, насадки, припій

 

 

WSP 80
мікропаяльнік (без підставки), 80 Вт, 24 В

 

 

 

DXV 80
термоотсос прямий зі змінними картриджами (без підставки), 80 Вт, 24 В

HAP 200
термофен (з підставкою), 200 Вт, 24 В

ЭПСН 65/36
Паяльник 65 Вт, 36 В

 

ATTEN 907-50W
паяльник до станції AT8502D, 50 Вт, 24 В

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Отримати більш детальну інформацію про ціну паяльників і про те, як купити паяльник в Києві і Україні, Ви можете, зателефонувавши до відділу паяльного обладнання і матеріалів для пайки за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info @ sea.com.ua.

Top