Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Прозорні сонячні панелі: революційний крок у використанні сонячної енергії!

  • 22.06.2023
  • 1076

Група дослідників в Японії зробила прорив у розробці прозорих сонячних панелей, які можуть замінити вікна і виробляти електроенергію з сонячного світла. До цього моменту, хоча було досягнуто значних прогресів у сфері сонячних панелей, вони все ще мають деякі обмеження, такі як висока вартість і потреба в багато місця для встановлення.

Прозорі сонячні панелі є перспективним рішенням для поширення використання сонячної енергії у будівництві. Вони можуть бути встановлені як скляні поверхні, такі як вікна, що дозволить ефективно використовувати доступне сонячне світло для виробництва електроенергії. Це відкриває широкі можливості для інтеграції сонячних панелей в будівельний дизайн, не спотворюючи зовнішній вигляд будівель і забезпечуючи енергоефективність. Також сприятиме зменшенню використання викопних палив та скороченню викидів вуглецю, що допоможе зберегти навколишнє середовище та забезпечити сталий розвиток.

Головним викликом у розробці прозорих сонячних панелей була проблема прозорості. Однак, дослідники з Університету Тохоку вирішили цю проблему шляхом використання ультратонких матеріалів та спеціального провідного матеріалу, більше про технологію читайте у журналі "Радіокомпоненти" 2.

Отримайте безліч переваг та корисної інформації з регулярним виданням професійних журналів, а також бонуси у виглядів промокодів на товари для замовлення у Компанії СЕА.

Компанія СЕА пропонує по вигідним цінам популярне обладнання для мережевих сонячних, гібридних та автономних сонячних електросистем від світових виробників. Панелі, інвертори та конектори доступні зі складу в Києві та готові для відвантаження!

Придбати товари для сонячних електросистем і отримати додаткову інформацію можна, звернувшись до відділу продажу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надіславши запит на електронну адресу: info@sea.com.ua

 

Top