Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

У 2018 році світова сонячна енергетика додасть 100 ГВт

  • 13.09.2017
  • 1476

Компанія PV-Tech представила звіт, згідно з яким сонячна енергетика додасть в наступному році 100 ГВт потужності. Цей рубіж буде пройдений набагато раніше, ніж передбачали експерти.

Прогнозується, що за 2018 рік в світі буде введено в дію 100 ГВт нових сонячних електростанцій і домашніх сонячних панелей, в той час як прогноз на цей рік становить трохи більше 90 ГВт. За останні кілька років введення нових сонячних потужностей кожен раз перевищувало прогнози.

Заниження прогнозів пов'язане з великою кількістю малих гравців на ринку, які вводять в дію не більше 1 ГВт за рік. Також важко піддається обліку будівництво нових сонячних енергоблоків в Китаї. Методологія, яку розробили в PV-Tech, полягає у відстеженні більше 50 провідних постачальників сонячних панелей, на яких припадає 90% ринку. Результатом цього є більш реалістичний прогноз.

 

Компанія СЕА пропонує промислові сонячні електростанції (СЕС) для організації систем електропостачання на сонячних батареях для комерційного використання (для магазину, офісу, підприємства та інших комерційних приміщень).

Реалізовує проекти електросистем з використанням в комплектації сонячних панелей різної потужності. Забезпечує кваліфікований підбір обладнання для різних типів рішень і пропонує готові розрахунки енергоспоживання для різних регіонів України. Підключає об'єкт генерації електроенергії в центральну електромережу із забезпеченням продажу електроенергії за «зеленим тарифом». Надає сервісний супровід протягом всього експлуатаційного періоду.

 

Компании СЭА - 25 лет!Щоб ознайомитися з докладною інформацією, замовити прорахунок ціни, отримати кваліфіковану консультацію, допомогу у виборі та купити обладнання для СЕС, мережеві, автономні чи гібридні інвертори, домашні або промислові сонячні електростанції, телефонуйте +38 (044) 330-00-88 або пишіть нам на пошту: info@sea.com.ua.

Top