Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

В Україні очікується бум сонячної енергетики

  • 06.07.2017
  • 1353

В Україні все більше сонячних станцій, все більше планів їх будівництва, все більше повідомлень про виділення земель під сонячні станції.

Складається враження, що насувається новий бум будівництва сонячних станцій. Враження підсилюють плани побудувати 1 ГВт потужностей в Ченобильской зоні і ті «майже 60» зацікавлених в цьому будівництві підприємств, про які говорять в Мінекології. А ще 80 МВт хоче побудувати «Укргідроенерго» - компанія на 100% державна, і кілька далека, здавалося б, від сонячної енергетики.

сонячна енергетика

На тлі нестабільності банківської системи, сонячні станції виявилися вигідними інвестиціями, вкладати гроші (і вже необов'язково великі) більш вигідно в середнього розміру сонячну станцію, ніж в середнього розміру депозит. Це обумовлено, зокрема тим, що за останні кілька років впала вартість сонячних батарей і збільшилася їх доступність. Падіння ціни на сонячні панелі спричинило за собою скорочення терміну окупності проектів.

Якщо два роки тому побутова сонячна станція обходилася в $ 10 тис. І окупилася б за 10 років, то зараз вона коштує $ 6-8 тис. І окупиться за 5 - 7 років. З промисловими об'єктами ті ж тенденції, незважаючи на те, що гроші там побільше. Якщо раніше 1 МВт встановлених потужностей обходився приблизно в 1 млн євро, то зараз це співвідношення вже більш вигідне.

сонячна енергетика

Нову хвилю "сонячної" активності у населення вловили і держбанки. Тепер вони видають не тільки «теплі» кредити на заміну вікон і утеплення стін, але і кредити на установку сонячних панелей.

 

Компанія СЕА пропонує промислові сонячні електростанції (СЕС) для організації систем електропостачання на сонячних батареях для комерційного використання (для магазину, офісу, підприємства та інших комерційних приміщень).

Компанія СЕА реалізовує проекти електросистем з використанням в комплектації сонячних панелей різної потужності. Забезпечує кваліфікований підбір обладнання для різних типів рішень і пропонує готові розрахунки енергоспоживання для різних регіонів України. Підключає об'єкт генерації електроенергії в центральну електромережу із забезпеченням продажу електроенергії за «зеленим тарифом». Надає сервісний супровід протягом всього експлуатаційного періоду.

 

Компании СЭА - 25 лет!Щоб ознайомитися з докладною інформацією, замовити прорахунок ціни, отримати кваліфіковану консультацію, допомогу у виборі та купити сонячні електростанції, мережеві, автономні або гібридні інвертори, мережеві СЕС або автономні СЕС, телефонуйте +38 (044) 330-00-88 або пишіть нам на пошту: info@sea.com.ua

Top