Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нова лінійка продуктів Acrich COB

  • 27.10.2017
  • 1211

Корпорація Seoul Semiconductor на ярмарку освітлювальних пристроїв Japan Lighting Fair, яка проходила в Токіо весною цього року, представила 17 нових продуктів COB (Chip on Board), що отримали назву Acrich COB. Лінійка цих високоефективних продуктів була створена на основі різноманітних технології, які повинні забезпечити даним виробам світове лідерство на ринку COB-продуктів. Південнокорейська корпорація Seoul Semiconductor є глобальним лідером по динаміці інновацій у світлодіодній галузі. Компанія фокусує свої зусилля виключно на розробці та виробництві компонентної бази для виробництва твердих джерел світла та співпрацює з провідними виробниками систем та приладів світлодіодного освітлення.

Нові продукти, представлені на ярмарку, засновані на технології Acrich, яка є ключовою технологією Seoul Semiconductor, що використовується при виробництві високоефективних світлодіодів MJT та світлодіодів з живленням змінного струму. На слуху також такі терміни, як багатоэлементна структура світлодіодного кристала або структура LED crystal з множинними електроннодірочними р-н-переходами. Це корінним чином відрізняється від поширеної сьогодні технології матричних світлодіодів (Chip-On-Board), в яких окремі кристали встановлюються на алюмінієву тепловідвідну пластину і з'єднані в матричну структуру. Технологія MJT забезпечує більшу надійність і меншу собівартість. Поява технології Acrich MJT зняло питання про компроміс між розмірами світлодіода та його світловіддачою. При мінімальних розмірах світлодіоди Acrich MJT виділяють значний світовий потік на тлі відносного невеликого розсіювання теплової потужності. Все це робить Acrich MJT оптимальним вибором для розробників світлодіодних освітлювальних приладів.

SAW80661A (A6EE3G8)SAW81062A (4000K CRI80)

Продукти Acrich COB включають в себе дві лінійки: MJT COB і AC COB. Вироби MJT COB, в яких використовується технологія множинних переходів, відрізняються рекордною світловою віддачею - 168 лм/Вт. Вони поставляються в стандартному форм-факторі з традиційною схемою живлення. В продуктах AC COB використовується технологія прямого живлення змінного струму, при цьому чотири групи світлових діодів об'єднані в унікальний вузол, призначений для монтажу пайкою. Це дозволило значно збільшити зручність складання та термін служби продукції за рахунок відмови від традиційного джерела живлення.

Лінійка включає 11 різних продуктів MJT COB потужністю від 6 до 180 Вт і 6 продуктів Acrich COB з напругою живлення 120 і 230 В. Водночас, Seoul Semiconductor пропонує різні додаткові пристосування, в тому числі оптичні пристрої і тримачі, які полегшують замовникам виробництво світлотехнічних виробів. Крім того, в Seoul Semiconductor розроблений COB з високим індексом передачі кольору (CRI), призначений для освітлення об'єктів в телестудіях. У цьому пристрої використані розроблені Seoul Semiconductor елементи MJT COB, які за своїми показниками випереджають кращі світові зразки.

SAW81564A (B8EE3G8)SAW82298A (G0CE3K8)

В MJT COB використовуються запатентовані Seoul Semiconductor технології множинних переходів (Multi-Junction) і СОВ (Chip on Board). У них застосований принцип множинних p-n переходів всередині світловипромінюючого чіпа, завдяки якому забезпечується висока якість світла і істотно підвищує надійність виробу.

Вироби відрізняються високою світловою віддачею - 168 лм/Вт, виміряної при CCT = 5 000 K, CRI = 80, температурі переходу 85 °C і потужності 40 Вт, що приблизно на 6% вище, ніж у існуючих аналогів. Для досягнення високої яскравості в MJT COB вистачає 54 кристалів, тоді як в існуючих аналогах для цього необхідні 144 кристала. Це виявилося можливим завдяки застосуванню в мікросхемах MJT високих значень прямої напруги. Зменшення числа кристалів істотно полегшує виконання комутаційних з'єднань, що раніше служили головним джерелом відмов COB.

AC COB живляться напругою 120 В або 230 В. Оскільки при цьому відпадає необхідність в громіздкому і недовговічному перетворювачі, вартість виробу знижується приблизно на 25%, не кажучи вже про збільшення терміну служби і кращому використанні робочого простору приладу. Нові матриці серії Acrich MJT COB вже пройшли тест по LM-80, на підставі якого складено графіки деградації матриць - L70 >201 000 годин і L90 >61 000 годин при температурі 85 °C.

SAW822AAA (I0CE3L8)SAW833GCA (S0CE3P)

Матриці рекомендується живити від драйверів Mean Well:

  • до 60 Вт - серій APC, LPC, IDLC, IDPC, ODLC, FDL, NPF;
  • понад 60 Вт - серій NPF, ELG, HBG.

Нові матриці адаптовані під наявні лінзи компанії Ledil. Ознайомитися з переліком оптики можна через параметричний пошук на сайті LEDIL. Обидві лінійки продуктів можуть застосовуватися в самих різних установках, там, де потрібне якісне та високоефективне освітлення загального призначення, перш за все - для освітлення торгових приміщень і складів, а також для освітлення вулиць, промислових і комерційних об'єктів.

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА - офіційний дистриб'ютор Seoul Semiconductor на території України. Купити світлотехнічну продукцію і для отримання додаткової інформації звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

 
Top