Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нові досягнення компанії Winstar

  • 03.02.2017
  • 603

Компанія Winstar Display отримала 3 премії інновацій:

1. National Industrial Innovation Award
2. Taichung City Industrial Innovation Award
3. 2017 Taiwan Excellence Award

Компанія Winstar Display Co. удостоїлася отримати премії за інновації, креативність і за видатні результати в усіх сферах діяльності компанії. Національна премія за видатну організацію підприємства, за інноваційний внесок у розвиток технологій і послуг промисловості на Тайвані. OLED продукція компанії Winstar 4-ий рік поспіль отримує премію Taiwan Excellence Award, що робить цю компанію єдиним виробником PMOLED в Тайвані, хто був удостоєний цієї премії.

Taiwan Excellence Awards - премія, яка вручається міністерством економіки Тайваню та Радою з Розвитку Зовнішньої Торгівлі Тайваню (TAITRA), для заохочення компанії за видатні досягнення в області інновацій і за створення нових інноваційних бізнес рішень. Taiwan Excellence - ця найвища нагорода присуджується продукції, які інкапсулюють інновації, де вибір компнаніі заснований на чотирьох різних умовах: R & D, Дизайн, Якість і Маркетинг. OLED дисплеї Winstar були були удостоєні цієї нагороди в: 2011, 2012, 2014 і 2017 роках.

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА, як офіційний дистриб'ютор Winstar на території України, здійснює поставки та технічну підтримку продукції цієї компанії. Купити Winstar продукцію та за додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 та e-mail: info@sea.com.ua

 
Top