Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Оновлення дорожнього господарства у місті Новоград-Волинський

  • 25.07.2017
  • 1225

світлофор, світлофор новоград-волинський

Новоград-Волинський оновив своє дорожнє господарство світлофорами виробництва Компанії СЕА. У  червні наша компанія завершила поставку світлодіодних світлофорів у місто Новоград-Волинський. 

В цілому, було поставлено 27 світлофорів, а саме: 15 пішохідних (з них 12 світлофорів з табло відліку часу у третій секції) і 12 транспортних. Світлофори були встановлені силами комунального підприємства Міськкомунсервіс.

Чимало уваги компанія приділила табло відліку часу, яке встановлено у третій секції цих світлофорів, воно оснащене автоматичною підтримкою яскравості, що дозволяє у будь-який період доби чітко бачити відлік часу.

З кожним місяцем Компанія СЕА покращує своє виробництво, вносячи в нього все нові і нові зміни для покращення функціональної частини і збільшення тривалості роботи своєї продукції.

 

За додатковою інформацією та з питань придбання світлофорів і технічних засобів управління дорожнім рухом звертайтеся до центрального офісу виробника - Компанію СЕА, м. Київ, тел .: +38 (044) 330-00-88; info@sea.com.ua

Top