Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Реконструкція світлофорних об'єктів у місті Бровари

  • 23.11.2015
  • 1482

Компанія СЕА, лідер серед вітчизняних виробників світлодіодних світлофорів, продовжує постачання сучасного обладнання для регулювання руху на дорогах у великих та малих містах України. Цієї осені на основній транспортній артерії міста Бровари Київської області, на вулиці Київській, проводиться реконструкція світлофорних об'єктів.

Із розширенням житлових кварталів міста, будуються також і нові транспортні роз'вязки, а також модернізуються існуючі світлофорні об'єкти. На важливих броварських перехрестях встановлені енергоефективні світлодіодні транспортні та пішохідні світлофори виробництва Компанії СЕА. Жителі Броварів вже давно оцінили якість світлофорів СЕА, що виготовляються за новітніми технологіями.

Наприклад, така новинка, як світлофор для пішоходів із вадами зору (світлофор із ПЗС) у Броварах запрацював ще в 2013 році.

Жителі Броварів вже давно оцінили якість світлофорів СЕА, що виготовляються за новітніми технологіямиЖителі Броварів вже давно оцінили якість світлофорів СЕА, що виготовляються за новітніми технологіямиЖителі Броварів вже давно оцінили якість світлофорів СЕА, що виготовляються за новітніми технологіямиЖителі Броварів вже давно оцінили якість світлофорів СЕА, що виготовляються за новітніми технологіями

В експлуатацію запустили нові світлодіодні світлофори ще на двох перехрестях вулиці Київської. Перший - на перетині вулиць Київської, Івана Гонти та Чистяківської.

LED світлофори СЕА - на перетині вулиці Київської з вулицями Івана Гонти та Чистяківська у Броварах

LED-світлофори СЕА - на перетині вулиці Київської з вулицями Івана Гонти та Чистяківська у Броварах

Наступний об'єкт знаходиться на виїзді з Тупого провулку . Тепер, донедавна незручний, виїзд став регулюватися яскравими LED-світлофорами, що значно полегшило рух автомобілістам і пішоходам.

LED-світлофори СЕА - на перетині вулиці Київської з Тупим провулком у Броварах

LED-світлофори СЕА - на перетині вулиці Київської з Тупим провулком у Броварах

Також планується запустити ще два світлофорних об'єкти по цій вулиці. Всі ці перехрестя в подальшому можна інтегрувати в систему  управлінням дорожнім рухом "Зелена Хвиля". Чекаємо на продовження...

 

За додатковою комерційною та технічною інформацією звертайтесь до центрального офісу Компанії СЕА - виробника світлофорного обладанння - м.Київ, вул. Краківська, 13-Б, тел.: +8 (044) 330-00-88; info@sea.com.ua

Top