Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Універсальна напруга та висока ефективність – MEAN WELL NCP-3200

  • 20.03.2024
  • 807

NCP-3200 блоки живлення від компанії MEAN WELL відповідають вимогам різних галузей, включаючи зв'язок, енергетичні системи та багато інших. Моделі з виходами 24 В та 48 В можуть працювати як блоки живлення чи зарядні пристрої, що робить їх ідеальними для використання в промисловості, автоматизації та мобільних пристроях. Крім того, модель з виходом 380 В DC підходить для освітлення рослин, обладнання для накопичення енергії та інших застосувань. Ці блоки живлення підтримують різні протоколи зв'язку та можуть бути легко з'єднані паралельно для створення потужних систем. Завдяки своїм характеристикам, вони забезпечують надійну та ефективну роботу пристроїв, до яких вони підключені.

Більше про ряд функцій та сфери застосування читайте у безкоштовному журналі CHIP NEWS. Зручне ЗАМОВЛЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА, тел.: (044) 330-00-88info@sea.com.ua

Top