Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Електронні компоненти і радіодеталі

  • 11.12.2017
  • 3398

Функціональне призначення електричних компонентів

Повноцінне і благополучне функціонування солідних промислових підприємств зовсім неможливо гарантувати без задіяння інструментів і електроніки спеціального призначення. Наша компанія, яка спеціалізується на поширенні радіоелектроніки, пропонує зацікавленій споживчій аудиторії придбати електронні компоненти і радіодеталі, які відрізняються багатим технічним складом і відмінними експлуатаційними властивостями.

Електронні компоненти і радіодеталі

Великий вибір електричних компонентів

Компанія СЕА забезпечена електронними компонентами активного і пасивного типу. Значною затребуваністю користуються потужні електронні компоненти, представлені резисторами, конденсаторами, кварцовими резонаторами, а також всілякими разрядниками, запобіжниками і комутаційними виробами. Серед активних компонентів істотним попитом користуються першокласні деталі, представлені різними мікросхемами, транзисторами, діодними мостами, а також рідкокристалічними індикаторами і датчиками.

Вибагливі клієнти однозначно залишаться в захваті від чудового технічного наповнення електрокомпонентів, що належать благонадійним світовим дистриб'юторам. Великий каталог постійно поповнюється електронними компонентами знаменитих брендів «Vishay», «Royal Electronic Factory», «Hitano Enterprise», «Samsung Electro-Mechanics», «Chequers Electronics», «Micrometals».

Електронні компоненти і радіодеталі

Переваги електричних компонентів

Абсолютно все обладнання, зосереджене на просторах величезного каталогу компанії, в повній мірі відповідає стандартам якості, а також вимогам безпеки галузі електронної промисловості. Перед надходженням у продаж всі деталі проходять багатоступінчате тестування, що є підтвердженням чудового технічного стану та тривалого терміну експлуатації виробів. Не можна упускати чудову можливість придбання інноваційних електронних компонентів, які стануть значущою функціональної складової налагодженого промислового виробництва.

 

Компанія СЕА є офіційними дистриб'юторами в Україні наступних компаній:

 

  
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
  
 
 
  
 

 

Компании СЭА - 25 лет!Для того щоб отримати кваліфіковану консультацію про електронні компоненти, модулях і електронних радіодеталях, і купити електронні компоненти в Україні зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com .ua.

   

 
Top