Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Ефективне та безпечне освітлення для сільськогосподарських ферм від MEAN WELL

  • 02.05.2024
  • 127
MEAN WELL розробив джерелa живлення спеціально для тваринництва та птахівництва. Обладнання має постійну напругу на виході, діммінг та відсутність пульсацій. Це дозволяє врахувати фізіологічні особливості тварин, забезпечуючи оптимальні умови для їхнього росту та розвитку.
 
Для різноманітних розмірів тваринницьких ферм розроблені світильники на постійній напрузі, які можна підключати відповідно до масштабу об'єкта. Такий підхід забезпечує ефективне освітлення та стимулює ріст та апетит птахів. Такі блоки живлення можуть інтегруватися в систему DALI для більш гнучкого та інтелектуального управління освітленням за допомогою підключення DAP-04 та DLC-02.
 
MEAN WELL пропонує різні типи потужностей для блоків живлення, що відповідають потребам сільськогосподарських освітлювальних приладів, роблячи їх більш ефективними та енергоефективними.
 
Більше про ряд функцій та сфери застосування читайте у 2-му номері журналу CHIP NEWS за 2024  рік, що виходить в електронному вигляді та є у вільному доступі. Зручне ЗАВАНТАЖЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.
 
 
За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА, тел.: (044) 330-00-88, info@sea.com.ua
Top