Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

NMP650/1K2 – інтелектуальне медичне модульне джерело живлення серії 650W/1200W від MEAN WELL

  • 29.03.2024
  • 1967
Зі зростанням кількості літнього населення по всьому світу, галузі домашнього догляду та біотехнологій в медицині продовжують процвітати. Як провідний світовий виробник стандартних джерел живлення, MEAN WELL постійно підвищує медичні стандарти джерел живлення. Нещодавно, була представлена серія невеликих медичних модульних джерел живлення з різноманітними інтелектуальними функціями - серія NMP 650/1K2. Незалежний слот вихідного модуля та широкий діапазон вихідної напруги дозволяють користувачам налаштовувати і змінювати вихідну напругу, струм і потужність відповідно до їх потреб. Серія NMP оснащена інтелектуальними функціями керування, такими як керування напругою і струмом, дистанційне увімкнення та вимкнення живлення, попередження про перегрівання та сигнали постійного струму, що надає можливість дистанційного керування та моніторингу застосувань. Для контролю температури швидкість обертання вентилятора автоматично регулюється за допомогою внутрішньої функції визначення температури. Компактний дизайн розміром 1U не зменшує потужності. Щодо сертифікації, NMP відповідає медичним вимогам безпеки (60601-1), а також дизайн схемотехніки відповідає вимогам промисловості ІТ 62368-1.
 
Багатофункціональність та висока якість можуть повністю задовольнити вимоги всіх галузей промисловості. З п'ятирічною гарантією та перевіркою якості, сім'я NMP є інтелектуальним багатомодульним джерелом живлення з високою продуктивністю та надійністю.
 
Серія NMP дозволяє створювати понад 82 000 різних конфігурацій, cаме тому MEAN WELL – ваш надійний партнер у сфері живлення та безпеки.
 
Більше про можливості серії, багатогалузеве використання та технічні характеристики - дізнайтесь 1-му номері журналу CHIP NEWS за 2024  рік, що виходить в електронному вигляді та є у вільному доступі. Зручне ЗАВАНТАЖЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.
 
 
 
 
За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА, тел.: (044) 330-00-88, info@sea.com.ua
Top