Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Паркомати СЕА в паркувальному просторі Львова

  • 17.02.2023
  • 1009

Компанія СЕА пропонує паркувальне обладнання та автоматизовані системи для організації платних парковок будь-якої складності власного виробництва. Модернізуючи інфраструктуру міст, Компанія СЕА виготовляє та встановлює надсучасне паркувальне та додаткове обладнання для повноцінного та безперебійного функціонування парковочних просторів.

Напівавтоматична парковка біля ринку "Вернісаж", ЛьвівНапівавтоматична парковка біля ринку "Вернісаж", ЛьвівНапівавтоматична парковка біля ринку "Вернісаж", Львів

Напівавтоматична парковка біля ринку "Вернісаж", Львів

Парковки, автоматичні та напівавтоматичні парковочні комплекси відіграють важливу роль у функціонуванні міста, адже завдяки ним водії мають змогу залишити свій автомобіль в безпеці, не витрачаючи часу на пошук місця десь на тротуарі і не хвилюючись за безпеку авто. Іншою важливою перевагою паркувальних просторів є і те, що місто поповнює свій бюджет і тим самим має кошти на усучаснення та розвиток міської інфраструктури.

Паркінг для СТРЦ SPARTAK, ЛьвівПаркінг для СТРЦ SPARTAK, ЛьвівПаркінг для СТРЦ SPARTAK, Львів

Паркінг для СТРЦ SPARTAK, Львів

У Львові, де Компанія СЕА облаштувала вже сім паркувальних просторів, встановивши паркомати і платіжні термінали, інформаційні табло парковок, стійки паркувальні й додаткове обладнання, користь для міста вийшла надвідчутною. Місцяни та туристи легко можуть знайти місце для парковки свого авто, адже сучасні комплекси СЕА розгорнуті у містах скупчення людей та транспорту. Автолюбителі з легкістю можуть знайти собі паркомісце та відправитись на прогулянку й відпочинок по "місту Лева". 

Автоматична система паркінгу для Міжнародного аеропорту "Львів"Автоматична система паркінгу для Міжнародного аеропорту "Львів"Автоматична система паркінгу для Міжнародного аеропорту "Львів"Автоматична система паркінгу для Міжнародного аеропорту "Львів"

Автоматична система паркінгу для Міжнародного аеропорту "Львів"

Є також й інша сторона медалі — автовласники, які нехтують правилами парковки та залишають свої авто в заборонених зонах, сприяючи дискомфорту пішоходів. За останні 4 роки бюджет міста поповнився на понад 70 млн. гривень через неправильне паркування та штрафи за парковку. Інспектори з паркування щодня знаходять велику кількість порушників, які безвідповідально ставляться до правил дорожнього руху. Про те, які порушення трапляються найчастіше, дивіться у сюжеті.

Джерело: Суспільне Львів

Більше реалізованих проєктів Компанії СЕА за посиланням

Мобільний додаток SEA Parking допомагає вирішити проблему пошуку і оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.

 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, +38 (067) 332-16-45 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top