Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

BC660K-GL — компактний модуль NB-IoT із наднизьким енергоспоживанням

  • 09.11.2021
  • 1093

BC660K-GL — це високопродуктивний модуль LTE Cat NB2 виробництва Quectel Wireless Solutions, який підтримує кілька частотних діапазонів B1/B2/B3/B4/B5/B8/B12/B13/B14/B17/B18/B19/B20/B25/B28/B66/B70/B85 з надзвичайно низьким енергоспоживанням і побудований на базі чіпсету Qualcomm 212 від Qualcomm Technologies. Модуль BC660K-GL є послідовником популярного модуля NB-IoT BC66. Ультракомпактний корпус з розмірами 17.7х15.8х2.0 мм робить його ідеальним вибором для пристроїв, де розміри відіграють важливу роль. Сумісність з модулями M66 (GSM/GPRS модуль) та BC66 (NB-IoT модуль) за форм-фактором забезпечує гнучку платформу для переходу від мереж GSM/GPRS до мереж NB-IoT.

BC660K-GL

BC660K-GL створений у корпусі LCC та використовує технологію поверхневого монтажу, що робить його ідеальним рішенням для міцних та надійних конструкцій, не «краде» багато корисного простору виробу. Такий корпус добре підходить для масового виробництва, що висуває суворі вимоги щодо співвідношення витрати/ефективність.

Завдяки ультракомпактному профілю корпусу, наднизькому енергоспоживанню (800 nA в PSM) та розширеному температурному діапазону, BC660K-GL є найкращим вибором для широкого спектру пристроїв IoT, таких як інтелектуальний облік енергоресурсів, розумний будинок та смарт-місто, безпека та відстеження активів, побутова техніка, сільськогосподарський та екологічний моніторинг тощо. Він здатний надати повний спектр SMS та послуг передачі даних для задоволення різноманітних потреб користувачів.

BC660K-GLКлючові особливості модуля BC660K-GL:

  • Багатодіапазонний модуль LTE Cat NB2 компактного розміру
  • Наднизьке енергоспоживання
  • Широкий діапазон живлення: 2.2...4.3 В
  • Підтримка eSIM
  • Корпус LCC, зручно для великосерійного виробництва
  • Сумісність з модулями Quectel GSM/GPRS M66 та NB-IoT BC66 (що забезпечує легший перехід у майбутньому)
  • Підтримка великої кількості протоколів інтернет-сервісів: UDP/TCP/LwM2M/SNTP/MQTT/MQTTS/SSL/TLS
  • Багатий набір інтерфейсів забезпечує зручність застосування

Універсальний та енергоефективний BC660K-GL забезпечить високу продуктивність у ваших IoT пристроях.

Технічна документація модуля BC660K-GL

 

Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором продукції Quectel Wireless Solutions — провідного в світі виробника бездротових модулів.

 

Компанія СЕА з 1990 року займається оптовою торгівлею на ринку України електронними компонентами для промислових підприємств. В області бездротових технологій ми пропонуємо модеми, модулі зв'язку та аксесуари від провідних світових виробників. Купити продукцію Quectel і для отримання додаткової інформації та запиту даташітів, будь ласка, зв'яжіться з відділом бездротових компонентів Компанії СЕА, за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або надішліть запит на e-mail: quectel@sea.com.ua

Top