Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Майстер-клас від Quectel "Як успішно оптимізувати обладнання GNSS для IoT"

  • 17.03.2021
  • 1202

Як успішно оптимізувати обладнання GNSS для IoT

Дорогі клієнти та партнери!
Ми раді запросити Вас на новий веб-семінар Quectel за темою:
"Як успішно оптимізувати обладнання GNSS для IoT"
Вебінар відбудеться 24 березня 2021р. о 12:00 за Києвом.

Глобальна навігаційна супутникова система (GNSS) забезпечує зрозумілий, широко застосовуваний і загальноприйнятий спосіб визначення точного місця розташування. У зв'язку з цим, вона лежить в основі навігації і відстеження товарів і активів, і, з урахуванням вже розгорнутих мільярдів пристроїв GNSS, вона стала повсюдною. На цьому веб-семінарі буде обговорюватися, як оптимізувати Ваше обладнання GNSS, і докладно розглянуто схеми компонентів і компоновку для GNSS.
 

План вебінару

✓ Радіочастотні тракти GNSS ✓ Джерела живлення GNSS ✓ Макети модуля GNSS

 

Спікери

 

Леон Рейвен

Леон Рейвен
FAE EMEA Quectel

Іван Кастелуччі Відаль

Іван Кастелуччі Відаль
FAE LATAM Quectel

 

Реєстрація
 

 

Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором продукції Quectel Wireless Solutions — провідного в світі виробника бездротових модулів.

 

Компанія СЕА з 1990 року займається оптовою торгівлею на ринку України електронними компонентами для промислових підприємств. В області бездротових технологій ми пропонуємо модеми, модулі зв'язку та аксесуари від провідних світових виробників. Купити продукцію Quectel і для отримання додаткової інформації та запиту даташітів, будь ласка, зв'яжіться з відділом бездротових компонентів Компанії СЕА, за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або надішліть запит на e-mail: quectel@sea.com.ua

Top