Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

APM32F407 рішення для живлення зв'язку, що визначається якістю Geehy

  • 22.04.2024
  • 179
Компанія Geehy, з 20-річним досвідом у створенні інтегральних схем, відома як професійний постачальник товарів та рішень для універсальних мікроконтролерів промислового рівня, BLE SoC та провідних систем безпеки SoC-eSE для IoT пропонує одне з інноваційних рішень  —  APM32F407 для живлення зв'язку, яке забезпечує стабільність та оптимальну швидкість, точність та злагодженість роботи. Додаток забезпечує повне цифрове керування блоками PFC і LLC, що підвищує ефективність і надійність. Завдяки вбудованому MCU, воно може працювати з нульовою напругою в усіх діапазонах навантажень. Також, має функції моніторингу в режимі реального часу та швидкого захисту, що робить його ідеальним варіантом для комерційних мереж, серверів та інших додатків.
 
Більше про ряд функцій та сфери застосування читайте у 2-му номері журналу CHIP NEWS за 2024  рік, що виходить в електронному вигляді та є у вільному доступі. Зручне ЗАВАНТАЖЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.
 

 Geehy — це 20-річний досвід розробки мікросхем.

Товари Geehy в каталозі Компанії СЕА

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор товарів і рішень Geehy Semiconductor Co., Ltd. на території України. Для того, щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top