Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Клеми DEGSON на DIN-рейку для електричних щитів

  • 15.09.2021
  • 441

Компанія СЕА пропонує Вашій увазі надійні і багатофункціональні клемні затискачі для різних галузей промисловості виробництва DEGSON.

Короткі технічні характеристики

Затискна клітина та гвинт зроблені зі сталі, що дозволяє жорстко фіксувати дріт з великим крутним моментом, забезпечуючи стабільний і надійний контакт. В клемах передбачені 2 тестових гнізда для підключення вимірювальних приладів і тестових штекерів. Струмовідна шина виконана з мідного сплаву, з мінімальним опором в місці контакту.

Клеми на DIN-рейку

Всі клеми виконані з пластику PA66, який не підтримує горіння по UL94 - V0, робочі температури становлять від -40°C до 105°C. Клеми оснащені пазами для установки маркувальних смуг і захисту від помилкових підключень проводів. Різну кількість клем можна об'єднати перемичками в разі розподілу живлення на декілька споживачів.

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Degson Electronics Co, Ltd на території України.​ Для того, щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top