Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Компанія СЕА — дистриб'ютор потужного виробника електромагнітних компонентів

  • 15.04.2022
  • 419

Компанія ABC Taiwan Electronics Corp., заснована в 1979 році, спеціалізується на виробництві широкого спектру електромагнітних виробів для поверхневого монтажу, які в основному використовуються для комп'ютерів, офісного обладнання, автомобілів та інших виробів. Компанія також пропонує комплексні рішення для індуктивних компонентів, що застосовуються до модемів ADSL.
 
ABC Taiwan Electronics має один завод на Тайвані і два на материковому Китаї. Щоб постійно забезпечувати найвищу якість, вона працює відповідно до стандартів ISO 9002. Використовуючи передові машини, щомісяця ABC виробляє 20 мільйонів одиниць продукції. Асортимент товарів включає котушки індуктивності для поверхневого монтажу, дросельні котушки, мережеві фільтри, трансформатори для поверхневого монтажу та багато іншого.

Компанія інвестує приблизно п'ять відсотків річного обороту в нові підходи до продуктів, закупівлю передового обладнання та надання своїй команді з досліджень та розробок найефективніших ресурсів, а також робочого середовища. Щоб йти в ногу з ринковими тенденціями, ABC Taiwan Electronics співпрацює з MRL (Лабораторія дослідження матеріалів) ITRI (дослідного інституту промислових технологій) для отримання технічних знань.

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор ABC Taiwan Electronics Corp. на території України. Для того щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top