Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Останні інновації MEMBRAPOR

  • 11.04.2022
  • 567

MEMBRAPOR

MEMBRAPOR є провідним виробником електрохімічних датчиків газу, які підходять для селективного вимірювання токсичних газів у діапазоні від ppm до ppb. Високоякісна продукція компанії – це правильний вибір щодо безпеки та контролю. Датчики MEMBRAPOR, які здатні вимірювати концентрації в частинах на мільярд, особливо підходять для моніторингу навколишнього середовища. До них відносяться такі гази, як озон (O3), діоксид азоту (NO2), діоксид сірки (SO2) та оксид вуглецю (CO). Високочутливі датчики також можна використовувати для аналізу дихання, моніторингу таких газів, як водень (H2), оксид азоту (NO) та меркаптани.

MEMBRAPOR постійно вдосконалює селективність своїх датчиків, забезпечуючи ще більш точні, селективні та безпечні вимірювання. Останні новинки та покращення

CH2O/CA-10: усунуто перехресну чутливість до метанолу

Для селективних вимірювань концентрацій формальдегіду (CH2O) при використанні водних розчинів CH2O, що містять метанол як стабілізатор (Формалін). Такі розчини зазвичай використовуються для фіксації або збереження біологічних тканин та клітин.

CH2O/CA-10

ETO/CA-10: знижено перехресну чутливість до CO

Для селективного вимірювання концентрації етиленоксиду (ETO) в умовах, коли є невеликі кількості CO, наприклад, через рух транспортних засобів. Датчик ETO широко використовується як стерилізуючий агент для різних цілей.

ETO/CA-10

Датчики для вимірювання арсинового газу в діапазоні мільярдних часток

MEMBRAPOR представляє два надзвичайно високочутливі датчики AsH3/C-1 та AsH3/M-1, які дозволяють вимірювати високотоксичний газ арсин у діапазоні мільярдних часток.

AsH3/C-1, AsH3/M-1

Незважаючи на те, що в минулому арсин використовувався як компонент хімічної зброї, він є поширеним технічним продуктом у напівпровідниковій промисловості. Арсин використовується як легуючий газ у великих масштабах та у значних кількостях при термічному легуванні кремнію в процесі дифузії та при іонній імплантації. Для забезпечення безпеки всі процеси необхідно контролювати за допомогою електрохімічних датчиків на основі арсину.

Нещодавно розроблена прозора газова кришка для компактних датчиків (серія 7)

Багато клієнтів стали запитувати про газові кришки, які не тільки підходять для стандартних датчиків (серія 3), але особливо підходять для більш сучасних компактних датчиків (серія 7). Оскільки на ринку їх не було, MEMBRAPOR вирішила розробити нову конструкцію прозорих газових ковпачків для компактних датчиків, які дають змогу контролювати подачу газу.

газова кришка для компактних датчиків

MEMBRAPOR представляє три різні газові кришки, дві з яких спеціально розроблені для використання в поєднанні з електронікою компанії:

GasCap/C — комплект приладдя для підключення газового датчика до компактного газового датчика (розведення контактів: серія 7) для загального застосування.

GasCap/C_AFE — комплект приладдя для газової програми до компактного датчика газу з аналоговим інтерфейсом (AFE). Ця газова кришка утримує датчик та електроніку разом, утворюючи фіксований блок.

GasCap/C_Transmitter — комплект приладдя для газового застосування до компактного датчика газу, встановленого на платі перетворювача 4-20 мА. Ця газова кришка утримує датчик та електроніку разом, утворюючи фіксований блок.

Для тонких та стандартних датчиків надалі також буде доступний комплект GasCapKit/S.

 

Компании СЭА - 25 лет!

Для того щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top